A Hardstaff Barriers gyarapította Hyundai flottáját

A Hardstaff Barriers gyarapította Hyundai flottáját

A díjnyertes Acclaim Handling, amelynek székhelye Essex Purfleet-ben található nemrégiben megállapodott a biztonsági akadályokat gyártó Hardstaff Barriers céggel két új, 8000 kg teherbírású 80D-9 dízel üzemű targonca vételével kapcsolatban.

A Hardstaff Barriers az Egyesült Királyságban és Európában ideiglenes és állandó biztonsági akadályok gyártásával foglalkozik immáron 26 éve. A vállalat több terület számára is kínál megoldásokat, legyen szó autópályákról, utcai munkákról, területek biztosításáról, vagy a terrorizmus elleni küzdelem segítéséről.

A vállalat menedzseli a „National Barrier Asset” moduláris akadályrendszert a nemzeti terrorizmuselleni rendőri erők (NCTHQ) nevében. A vállalat számos biztonsági akadállyal járul hozzá a színvonalas eseményekhez, például politikai látogatások alkalmával. A Hardstaff új Hyundai targoncáit is ezen műveletek, illetve teherautó rakományok mozgatása során hasznosítják.

A Hardstaff Barriers igazgatója, Dave Todd szerint: „Az Acclaim a Hyundai gépek helyi forgalmazója kb. 18 hónapja mutatta be nekünk az új Hyundai márkát. A flottánk bővítésére törekedtünk és az Acclaim képes volt olyan gépeket találni nekünk, melyek a leginkább megfelelnek az üzleti követelményeinknek.

 

 

Más modellek tesztelése után is a 80D-9 illett hozzánk a legjobban. Két gépkezelőnk meglátogatta a helyi kőfejtőt azért, hogy szemügyre vegyék ezt a modellt és tetszett nekik az, amit láttak. Az Acclaim-mel folytatott tárgyalásokat követően pedig megkötöttük az üzletet.

Dave így folytatta: „A gépek teljesítménye az üzemeltetés során nagyon jó volt rövid idő alatt és nem befolyásolta semmi a termelékenységet. A 80D-9 modell jól felszerelt, számos extrával rendelkezik a gépkezelő számára, mint például Air Con DAB rádió, Bluetooth. Ugyanakkor az Acclaim a szállítás előtt biztonsági extrákat is telepített, ilyen a vörös fényű, gyalogost érzékelő zónavilágítás és kiegészítő világítás.

Az új gépeket jól fogadták, és a targoncák kezelőinek véleménye szerint a Hyundai nagyon jó berendezés.”

Az új Hyundai targoncák megvásárlása része a Hardstaff Barriers nagyobb beruházási programjának, amely biztosítja, hogy a vállalat szállítási innovációkat és kiemelkedő teljesítményt nyújtson az üzleti élet minden területén. Az egyéb beruházások magukban foglalják a munkavállalók továbbképzését, az új informatikai rendszereket, a nagyfelbontású jármű kamerákat, a telematikát és az elektronikus adatgyűjtést is.

 

 

Dave Todd hozzátette, hogy saját, speciális berendezéseik flottája vezető szerepet tölt be több ágazatban, amelynek köszönhetően védelmezik mind a dolgozókat, mind a lakosságot. Házon belül is büszkék szakértői képességeikre, arra, hogy új szabványokat állítottak fel és javítottak a biztonsági technológiákon, illetve azok hatékony használatán.

Az üzleti tevékenység során jelentős befektetéseket eszközlünk csapatunk és folyamataink fejlesztésébe annak érdekében, hogy hatékony megoldásokat tudjunk biztosítani ügyfeleink számára. Ügyfeleink között civil vállalkozók, kereskedelmi ingatlanok tulajdonosai, kormányzati szervek, eseményszervezők és magánszemélyek is vannak. Hiszünk abban, hogy a szenvedéllyel végzett munkánk teszi különlegessé az üzletünket, amely lehetővé teszi számunkra az innovációkat, a fejlődést és a növekedést, hogy egyre versenyképesebbek legyünk a piacon.

Nagyon elégedettek vagyunk az Acclaim támogatásával a vásárlástól kezdve a háttérszolgáltatásokig, olyannyira, hogy a közeljövőben további két gépet vásárolunk tőlük.” – foglalta össze Dave Todd.

Az Acclaim Handling csoport vezetője, Sam Woods szerint: „A Hardstaff Barriers egy olyan progresszív cég, amely megbízható támogatással rendelkező tartós berendezéseket igényel. Nagyra értékeljük, hogy továbbra is az Acclaim Handling-et választják és nagyon várjuk a hosszútávú és előnyös közös partnerkapcsolat folytatását.

 

További információt a Hyundai gépekről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Spaltenberger Tamás, termékmenedzser

Forrás és kép: highways.today

 

 

Szűk helyen is megfordul a 16 tonnás gép

 

Újabb dízel üzemű Hyundai targonca talált gazdára hazánkban. A nagy teherbírású gépet a kalocsai EMIKA Zrt. vásárolta meg, amely vállalat présgépekben fog szerszámokat cserélni a Hyundai segítségével. >>

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek