Még a koronavírus sem képes megállítani a CLAAS-t (+videó)

Még a koronavírus sem képes megállítani a CLAAS-t (+videó)

Annak ellenére, hogy egyes üzemekben le kellett állítani a termelést, a kész gépek szállítása továbbra is folytatódik a CLAAS-nál.

A múlt héten 106 traktor hagyta el Le Manst, és indult útnak a CLAAS kereskedők és ügyfelek felé. A kiszállítás Harsewinkelben is teljes gőzzel történik - a JAGUAR silózók mellett a LEXION, TUCANO és AVERO kombájnokat mélybölcsős kamionokkal szállítják a különböző célországokba - naponta 20-35 darab kombájn és 15-20 darab silózó hagyja el a gyárat.

 

Naponta akár 35 új kombájn, 15-20 darab JAGUAR és pár XERION távozik a Harsewinkel gyár területéről.

A rakodást, szállítást továbbra is folytatja a Metzben található CLAAS üzem – itt éppen egy QUADRANT 5300 FC bálázó hagyja el a gyárat.

 

Le Mans-ban átlagosan naponta 25 traktort szállítanak alacsony platós kamionnal a legkülönbözőbb régiókba és piacokra.

Jelenlegi helyzet Krasnodarból: A helyben gyártott kombájnokon kívül XERION 4500 és 5000-es traktorokat is folyamatosan rakodják és szállítják le a kereskedőknek és az ügyfeleknek.

 

Bad Saulgau az EU azon kevés mezőgazdasági gépgyártójának egyike, amelynél még mindig teljes kapacitással folytatódik a gépgyártás és ezt a helyzetet szeretnék is továbbra is fenntartani. Naponta több mint 100 szálastakarmány betakarítógép készül és távozik ebből az üzemből.

 

Annak ellenére, hogy a termelés sok helyen leáll, CLAAS továbbra is folytatja a traktorok és betakarítógépek kiszállítását. Ezek az ARION és AXION traktorok éppen elhagyják a Le Mans-i gyárat. Naponta átlagosan 25 traktor kerül folyamatosan kiszállításra - ezért szeretnénk köszönetet mondani minden teherautó-sofőrnek, akik a jelenlegi nehézségek ellenére biztosítják, hogy gépeink megbízhatóan és gyorsan eljussanak a kereskedőkhöz és az ügyfelekhez.

 

Fordította: ifj. Bátyity Antal, marketingmenedzser

Forrás, kép, videó: CLAAS

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek