Kössön növénybiztosítást akár 0% önrésszel!

Kössön növénybiztosítást akár 0% önrésszel!

Bármikor jöhet jégeső, de akár felhőszakadás, fagy, tűz is, ami ellen védekezni ugyan nem lehet, az időjárás okozta károkat, pénzügyi veszteségeket mérsékelni viszont igen. Erre megoldást nyújt a növénybiztosítás.

„Az elmúlt 4 évben a 2021-es esztendő állította legnagyobb kihívás elé a jégkármérséklő rendszert, mivel ez az év bizonyult zivatarok szempontjából a legextrémebbnek. Több alkalommal is nagy területi kiterjedésű szupercellák alakultak ki, viszonylag rövid idő alatt hazánk területén, illetve határainkon túlról már nagyméretű jéggel érkezve. Ezek a szupercellák több helyen is heves zivatarokkal és nagy erejű széllökésekkel, valamint gyakran jégesővel és felhőszakadással érkeztek. A legerősebb szupercellák 2021-ben június 25-én és július 9-én is nagyobb pusztítást okoztak.”
 


A magyar kockázatkezelési rendszer összetett, ami például abban is megnyilvánul, hogy ha a gazda köt növénybiztosítást, nem csak ennek díjához kaphat támogatást, hanem számára a kárenyhítésből igényelhető összeg is megduplázódik. Ne szalassza el Ön se az alkalmat, kösse meg növénybiztosítását az Axiál Financial Services Kft. pénzügyi tanácsadóin keresztül minél előbb! Az Axiál Kft. ügyfeleinek közös vásárlóerejével ugyanis kedvezőbb díjakat érhet el, mintha egyedül állna a biztosítóval szemben. Használja ki a közösség erejét!

Partnerünk az Agrár Biztosító, kizárólag növénybiztosításra szakosodott, profi szakemberekből álló csapata. Ez nem csak reklámfogás, hanem számos ponton tetten érhető, például:

 

  • A kárfelmérők maguk is gazdálkodók, így ez is hozzájárul ahhoz, hogy Magyarország legkorszerűbb kárfelmérési módszerét használva, az esetek nagy részében 1 szemléből, akár pár nap alatt rendezik a kárt.
  • Egyedi kármentességi rendszerüknek köszönhetően, a biztosítónál eltöltött első évben kárkifizetés esetén nem kerül levonásra a kármentességi engedmény, ami szintén egyedülálló a piacon.
  • Jég, tűz, vihar kockázat esetén akár 0% önrészt is választhat.
  • Ezeken felül további előny, hogy a díjfizetés üteme testre szabható, 20% az adatközlést követően, a fennmaradó 80% pedig legkésőbb október 1ig fizetendő.

 

A növénybiztosításhoz díjtámogatást is igényelhetnek a gazdálkodók, melynek kerete a tavalyihoz hasonlóan 13 milliárd Ft. Tavaly mindhárom biztosítási típusban 70%-os állami támogatást kaptak vissza a gazdálkodók. A rendelkezésre álló támogatási keretösszeg lehetővé teszi, hogy dinamikus növekedés mellett is magas tudjon maradni a támogatási intenzitás, ugyanis a keret túligénylése esetén a 70%-os maximális szintet arányosan csökkentik. Nem érdemes tehát kockára tenni a bevételt. Az egyre szélsőségesebb időjárás, az egyre magasabb inputanyag- és terményárak, valamint a jelentős mértékű állami díjtámogatás mind a növénybiztosítás megkötése mellett szól.

A részletekről pénzügyi tanácsadó kollégáink készséggel tájékoztatják, és akár többféle ajánlat elkészítését is vállalják, hogy az Ön számára legkedvezőbb feltételekkel köthesse meg biztosítását! Az ajánlatkészítéshez mindössze néhány személyes adatra, a fedezetbe kerülő növények nevére, hozamára, területére és egységárára valamint a biztosítani kívánt kockázatok megadására van szükség.

Területileg illetékes kollégáinkat az alábbi linkre kattintva tudjátok megtekinteni - AFS pénzügyi tanácsadók
 

 

Forrás: www.nak.hu

Szöveg:  Horváth Dóra, pénzügyi tanácsadó, AFS Kft.

Képek: Pixabay

              

Elérhető

Kapcsolódó cikkek