Kocsit tolt az axiálos csapat

Kocsit tolt az axiálos csapat

Az idei évben 21. alkalommal rendezték meg Kocson a Kocsitoló Fesztivált, amelynek már évek óta elmaradhatatlan részét képezi a kollégáink jelenléte, versenyzése.

2019-ben kétnapos rendezvény keretében, számos program kíséretében zajlott a kocsitoló verseny.

Kollégáink már hónapokkal korábban eldöntötték, hogy idén sem múlhat el a program nélkülük, beneveztek, hogy a szombati előfutam után a vasárnapi döntőn is ott legyenek.

Az AXIÁL-os csapat tagjai: Juhász János, Szerdahelyi Csaba, Csizmadia Dániel, Csizmadia Martin és Indruck Richárd. A távot 6 perc 38 mp 26 századmásodperc alatt tették meg. Az eredmény leginkább csak érdekesség, a részvétel célja, hogy egy igen jó hangulatú eseményen legyen együtt a csapat, és kovácsolják még erősebbé az egyébként is összetartó közösséget.

A rendezvény kétnapos mivoltából fakadóan számos lehetőségből tudtak csipegetni a kollégák: állandó kiállítások, horgászverseny, lovasbemutatók, futóverseny, szűrővizsgálatok, koncertek váltották egymást – itt senkit sem hagytak unatkozni!

 

 

És mi történik pontosan egy ilyen versenyen?

Az 5 fős csapatok kijelölnek 1 főt, aki irányít elől, másik 4 csapattárs pedig tolja a 350 kg-os kocsit, amelyet a szervezők biztosítanak. Az első napon egy rövidebb, 350 méteres szakaszt kell teljesíteni, ennek időeredménye befolyásolja a másnapi döntőben az indulás sorrendjét. A második napon már egy komolyabb, 1500 méteres távot tesznek meg a rajthoz állók. A szabályok betartását szigorúan felügyelik a bírák.

Kollégáinknak gratulálunk a teljesítéshez, hiszen a képeket és a videót elnézve, bár csupa móka és kacagásnak tűnik az egész tologatás, azért komoly edzettséget, erőnlétet, összeszokott munkavégzést igényel a feladat!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Indruck Richárd, alkatrész értékesítő

 

 

Keszthelyen is faltuk a kilométereket

 

Az aratás előtti hajrában székesfehérvári kollégáink ismét megmutatták, hogy az időjárás sem akadályozhat meg bennünket semmiben – amit elterveztek, meg kell csinálni: hónapokkal ezelőtt beneveztek a 12. Keszthelyi Kilométerek futóversenyre. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek