Keszthelyen is faltuk a kilométereket

Keszthelyen is faltuk a kilométereket

Az aratás előtti hajrában székesfehérvári kollégáink ismét megmutatták, hogy az időjárás sem akadályozhat meg bennünket semmiben – amit elterveztek, meg kell csinálni: hónapokkal ezelőtt beneveztek a 12. Keszthelyi Kilométerek futóversenyre.

Akkor még nem gondolták, hogy a pünkösdi hétvégén már bőszen 30 fok felett nyaldossák a higanymérő szálát a Nap sugarai – habár számítani lehetett a melegre, de ekkora hőségre azért talán mégsem.

Pók Janó és Indruck Richárd kollégánk neve már ismerősen cseng a futásról szóló híreinkből is, és büszkén tudósítunk a legutóbbi megmérettetésükről is!

Június 9-én 10 órakor Keszthely Fő terén indították el a maratoni távon indulókat – Ricsi és Janó ezen a rajton sorakozott fel, és vágtak neki a 4, egyenként 10,5 km-es kör leküzdésének.

 

 

Az összesen 138 maratoni távra nevezőből 116-an teljesítették a távot. Az igazi nyári forróságot most igazán megtapasztalhatta mindenki. A pálya kialakítása, az útvonal melletti látványosságok megpróbálták feledtetni a nehezebb pillanatokat, azért ez a hőmérséklet még a rutinosabb versenyzőket is próbatétel elé állítja. Janó és Ricsi már hozzászoktak, hogy alkalmazkodni kell a feltételekhez, az élet minden területén: ez nagyon jól sikerült most is! Nemcsak arról számolhatunk be, hogy célba értek, mindezt igen szép eredménnyel tették!

Pók Janó 03 óra 42 perc 43 másodperccel az abszolút kategória 17. helyezettje lett, kategóriájában pedig a 2. helyezett!

Indruck Richárd 03 óra 54 perc 55 másodperc alatt tette meg a 42 km-t, ezzel abszolút 33., kategóriájában pedig az 5. helyezett lett!

 

 

A verseny nagyságát mutatja, hogy a különböző, meghirdetett távokra összesen 1594 futó nevezett. Gratulálunk a fiúknak, büszkék vagyunk, hogy ekkora távokat ilyen szép eredménnyel teljesítenek, mindezt a hétköznapi munka, tevékenységek mellett!

A további terveikhez, céljaik eléréséhez sok sikert és sportsérülésmentes felkészülést kívánunk!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Indruck Richárd, alkatrész értékesítő

 

 

Nyárindító horgásznap

 

Több kollega kérésének eleget téve nyárindító horgásznapot szerveztünk az IZSÁKI Horgászcentrumban 2019. június 15-én. Hozzávetőleg 90 dolgozó és kísérő családtag jelent meg a rendezvényen, amely szép, napsütéses időben zajlott. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek