Nyárindító horgásznap

Nyárindító horgásznap

Több kollega kérésének eleget téve nyárindító horgásznapot szerveztünk az IZSÁKI Horgászcentrumban 2019. június 15-én. Hozzávetőleg 90 dolgozó és kísérő családtag jelent meg a rendezvényen, amely szép, napsütéses időben zajlott.

Már áprilisban kezdetét vette a nyári horgásznap szervezése, hiszen a tó eléggé népszerű és be van táblázva rendezvényekkel. A programra és a kapcsolódó versenyre a dolgozók, gyermekeik és házastársaik jelentkezhettek május 6-ig, nagy örömünkre sokan meg is ragadtak a lehetőséget a kellemes családias eseményre.

 

A kifogott pontyok darabszáma alapján hirdettek ki az eredményeket

 

A horgászok nevezhettek egy versenyre is, ahol kötelező volt a versenyszák használata és a kifogott pontyok darabszámának összesítésével hirdettek győztest. Az első helyezett Farkas Tamás szervizszerelő, a második Botka Csaba lett, a harmadik helyezést pedig többen is megszerezték: Botka Imre boltvezető, Szerletics István szervizszerelő, Miklós Krisztián termékmenedzser, Nemes Adrienn, Farkas Richárd szervizszerelő gyakornok, Varga Máté szervizszerelő és Zajder Viktor szervizszerelő. Gratulálunk nekik!

 

Több mint 90 kollega és családtag vett részt a horgásznapon, amely jó időben, családias hangulatban telt

 

A résztvevők a forróságban, a horgásztó mellett található kis medencében frissítették magukat és az elvesztett energiáikat a Kocsis János és Hirtenberg Tamás kollégák által főzött finom szarvaspörkölttel pótolták.

 

Forrás és kép: Koszorus Gábor, alkatrészüzletág igazgató

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikáció menedzser

 

 

220 felett – Ultrabalatonon jártak kollégáink 2. rész

 

Az Ultrabalatont nem csak egyénileg/párosban lehet teljesíteni, hanem nagyobb (maximum 13 fős) csapatban is. Tavaly gondoltunk egy merészet, megálmodtuk, megcsináltuk! Ez az AgRun csapat története, melyet most a csapatkapitány mesél el. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek