Kiváló társ a kertben: Fiskars (+videó)

Kiváló társ a kertben: Fiskars (+videó)

„Jó szerszámok nélkül, nem lehet jó munkát végezni!”, tudjuk meg McMenemy Márktól, a Kert TV műsorvezetőjétől, aki a Fiskars minőségi kerti szerszámait használja. Akár gyomtalanít, hasogat, seper vagy metsz, ezek az eszközök hű és hatékony társai lesznek.

 

Az elengedhetetlen metszőolló
A videóban Márk tesztelés alá veti a Fiskars metszőollókat, sőt segítséget is ad abban mikor, kinek, melyik metszőollót javasolja. Ha eddig nem tudta, hogy van rávágó és mellévágó pengekivitelű metszőolló, akkor érdemes megtekinteni videót.

 

 

Ágvágó a kerti szerszámos ládában
Márk a Fiskars eszközeivel bemutatja az ágvágók igazi erejét, és ezzel bizonyítja nekünk azt, hogy az ágvágók kivételesen hasznos eszközök a kerti feladatok terén.

 

 

A tökéletesen nyesett sövényekért
A piac egyik legjobb és legstrapabíróbb megoldását, a Fiskars PowerGear X sövénynyíró ollót mutatja be a műsorvezető.

 

 

A legalapvetőbb kerti szerszám
A Fiskars ásó tökéletes a talaj fellazítására és mozgatására, de ez természetesen még nem minden! Legnagyobb előnye könnyű súlyában rejlik, az eszköz kialakítása, a döntött nyél és ásólapát pedig a kényelmes munkavégzést szolgálják.

 

 

Ne feledkezzünk meg a lombseprűről és a gereblyéről sem!
A kertünk lombseprű és gereblye segítségével lehet igazán rendezett. Aki a pázsitját szeretné megszabadítani a lehullott lombtól, annak nagy segítségére lesz a rugalmas fogakkal ellátott széles fejű Fiskars lombseprű. Aki pedig a talajt szeretné elegyengetni, lazítani, annak a Fiskars gereblye kitűnő választás lehet.

 

 

A Fiskars termékek az AXIÁL Kft. kínálatában is megtalálhatók, árakról, illetve egy-egy termék tulajdonságairól IDE kattintva tájékozódhat!

 

Forrás, kép, videó: Fiskars.hu

Elérhető

Kapcsolódó cikkek