Kitüntették Martin Richenhagent

Kitüntették Martin Richenhagent

Az Amerikai Kortárs Német Tanulmányi Intézet (AICGS) november 28-ai gálaestjén Martin Richenhagent, az AGCO elnök-vezérigazgatóját „Global Leadership Award” díjban részesítették. Az elismerést New Yorkban vette át az

Az AICGS a John Hopkins Egyetemmel együttműködve nyilvános fórumok, valamint politikai, vállalati és tudományos ösztöndíjak átfogó programját kínálja. Az intézet küldetése az Egyesült Államok és Németország közötti megértés és szorosabb kapcsolat előmozdítása. Azokat, akik mélyrehatóan alakítják ezt a partnerséget, minden évben kitüntetik a „Global Leadership Award” díjjal.

2017-ben Martin Richenhagent, az AGCO elnök-vezérigazgatóját részesítették az elismerésben, aki kiemelkedő szerepet tölt be különböző mezőgazdasági megoldások tervezésében, gyártásában és forgalmazásában. Az AGCO innovációival segíti a termelők produktívabbá, hatékonyabbá és nyereségesebbé tételét. 

Martin Richenhagen az intézet 23. alkalommal megrendezett gálaestjén, New Yorkban vette át a díjat, melyhez Angela Merkel, német kancellár e szavakkal gratulált: „Ezzel a díjjal egy olyan vezető iránti tiszteletünket fejezzük ki, aki különösen elkötelezett Németország és az Egyesül Államok együttműködése ügyében.”

A Fendt gépeket is gyártó AGCO csoport elnök-vezérigazgatóját nemrégiben a Németországi Szövetségi Köztársaság érdemkeresztjével is kitüntették, melyet szintén a német-amerikai kapcsolatok ápolásáért vett át. Erről bővebben IDE kattintva olvashat!

Gratulálunk!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: agcocorp.com, aicgs.org

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek