Kerülj képbe: Tamás Csaba, mobil szervizszerelő

Kerülj képbe: Tamás Csaba, mobil szervizszerelő

Országszerte bővítjük szervizcsapatunkat! Arról, hogy milyen az AXIÁL Kft.-nél dolgozni, több kollégánk is beszámolt. Most, a Pécsett mobil szervizszerelőként dolgozó Tamás Csaba véleményét ismerheted meg.

„2006. november 4-e óta dolgozom az AXIÁL-nál. Itt géptípusokra specializálódunk, én személy szerint a CLAAS traktorokra és kombájnokra. Amolyan fő elosztási szabályként azt tudom, mondani, hogy amelyik gépet én üzemelem be, az onnantól kezdve az én „páciensem”. Amikor a céghez kerültem, még csak ötfős szervizcsapat dolgozott Pécsett, ma pedig tizenketten.

 

 

Hogy mikor kezdjük a munkanapot és mikor tesszük le a slusszkulcsot, az több mindentől függ, például mikor állhat le a vizsgálandó gép, hogy megnézhessem. Ez lehet reggel 7 óra is, hiszen szezonban a traktorosok nem 9-kor kezdenek! Nagy könnyebbség, hogy átalánydíjas ügyfeleknek akár telefonon is segíthetünk. Sok esetben rengeteg időt spórolunk meg az ügyfélnek és magunknak.

Bár nagyrészt valóban egyedül dolgozunk, nagy segítség, hogy többen foglalkozunk egy-egy márkával. Ha úgy adódik, ki tudjuk segíteni egymást.

 

 

Az okostelefon és a laptop már nálunk is alapfelszerelés, rengeteget segít az ügyintézésben. Például meg tudom nézni, van-e raktáron a szükséges alkatrészből, ha nincs meg tudom rendelni, akár gyorspostai szállítással. A diagnosztikában is segítségünkre vannak ezek az informatikai eszközök.

Nekünk az a feladatunk, hogy mindegyik problémára találjunk megoldást, lehetőleg többfélét és ezt kommunikálni is tudjuk az ügyfélnek. Mindenki tudja, emberekkel bánni, közös nevezőre jutni egyesekkel nehezebb, másokkal könnyebb, mint az életben általában.

Ezt a munkát csak szívvel, teljes odaadással, a legjobb tudásod szerint csinálod, vagy sehogy. Nálunk nem létezik félmegoldás. Abból senki sem jön ki jól.”

 

A teljes cikket az AXIÁL Híradó 2016. 05. számának 34-35. oldalán, IDE kattintva tekinthetik meg!

Országszerte bővítjük szervizes csapatunkat! Ha érdekelnek a mezőgazdasági gépek és van szakirányú végzettséged, regisztrálj a www.axialkarrier.hu oldalon, hogy képbe kerülj!

 

 

 

Kerülj képbe: Götli József, műhelyvezető

 

Központi telephelyünk műhelyvezetője szerint három dolog jellemzi a jó szerelőt: a folyamatos tanulás, az elhivatottság, a fogadókészség az új iránt. Ő maga 17 éve dolgozik az AXIÁL-nál, de azóta a körülmények, a létszám, és sok minden más is változott. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek