Kazanban a magyar csapat 2. rész (+videó)

Kazanban a magyar csapat 2. rész (+videó)

Hétfőn megérkezett a magyar delegáció Kazanba, az augusztus 22. és 27. között megrendezésre kerülő WorldSkills, vagyis a szakmák olimpiájának helyszínére. A szakmánkénti pályabejárás után tegnap hivatalosan is megnyílt a verseny.

A SkillsHungary nehézgép-szerelő versenyszámának győztese, Apagyi Bence (SZIE hallgató) és a terület szakértője, Karagity István (axiálos szervizmérnök) szintén Kazanban tartózkodnak.

 

Az alábbiakban Karagity István kollégánk beszámolóját olvashatja:

A tegnapi napot a versenyzők helyi iskoláknál töltötték a "One School One Country" program jegyében, ahol előadásokat tartottak Magyarországról, valamint néhányan vállalkoztak arra is, hogy angol nyelven bemutassák saját szakmájukat. Bence nagyon lelkesen, szinte elsőnek jelentkezett a feladatra.

 

 

A szakértők a legtöbb szakmában ma is a pástokat készítik elő, hogy amikor a verseny elstartol, minden részlet 100%-osan a helyén legyen. A verseny tegnap, a hivatalos nyitó ceremóniával, otthoni idő szerint 18:00-kor vette kezdetét.

Kövesse nyomon a verseny alakulását, nézze meg a hivatalos képeket a SkillsHungary Facebook oldalán vagy a Skillshungary.hu oldalon! Szurkoljon Ön is a magyar csapatnak!

 

 

Kép, videó: SkillsHungary Facebook oldal

 

 

Kazanban a magyar csapat

 

Augusztus 22-27. között rendezik meg Kazanban a WorldSkillst, a szakmák világversenyét. Az országos megmérettetésen, a nehézgép-szerelő számban nyert Apagyi Bence (SZIE hallgató) Karagity István szakértővel (axiálos szervizmérnök) már a helyszínen van. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek