Így halad a sárvári építkezés

Így halad a sárvári építkezés

A Merkbau munkálataival a magyar tulajdonú vállalat összesen 1400 négyzetméternyi épülettel tudja majd sárvári telephelyén kiszolgálni partnereit.

Idén áprilisban tették le az alapkövet, majd egy hónapja már szerkezetkész is lett az AXIÁL Kft. új telephelyének építkezése Sárváron. Most új információkat kaptunk a munkálatokról, illetve fotógalériával is bemutatjuk az építkezést.

 

 

Jól jár a térség gazdasága a beruházással

Az AXIÁL Kft. mezőgazdasági és építőipari gépek kereskedelmével, valamint szervizeléssel foglalkozik, a Vas megyei régióban fontos szerepet fog játszani ezekben a szektorokban a most épülő új központ. A létesítményben 1400 négyzetméternyi új épületet alakítanak ki, amivel a cég szervizkapacitása 700 négyzetméterrel bővül. Harsányi Zsolt tulajdonos-ügyvezető korábban elmondta: már régen tervezték az új telephely létrehozását, melynek segítségével hatékonyabban tudnak majd együttműködni partnereikkel is.

 

 

Ütemterv szerint halad a munka

Az elmúlt időszakban a munkálatok jó tempóban haladnak a sárvári projekten, többek között

  • a tetőszerkezeti és az oldalfalpaneleket helyezték el,
  • a terasz kéregelemes födémszerkezetét készítették el,
  • a műanyagszálas ipari padló alatti feltöltésen, szigetelésén és betonozásán dolgoztak
  • a nyitott mosóépület monolit szerkezetét építették ki,
  • valamint kupolákat, bevilágítókat, ipari kapukat és homlokzati nyílászárókat is elhelyeztek.

Emellett többek között ároktisztításra, kerítésépítésre, ereszcsatorna kialakítására és több ezer köbméternyi zúzottkő beépítésére is sor került.

 

 

A jó együttműködés a sikeres munka záloga

Miután a munkálatok véget érnek, az AXIÁL telephelyén a Merkbau munkájával a műhelyben egyszerre négy kombájnt és négy 250 lóerős traktort tud majd javítani. A műhely és a kétszintes fejépület mellett egy raktárt is kialakítanak.

Knáb János, a Merkbau ügyvezetője és műszaki igazgatója korábban elmondta: egy építmény mindig a megrendelő, a tervező és a kivitelező közös munkája, ami ebben az esetben különösen gördülékenyen működik. Ennek köszönhetően is halad minden az ütemtervnek megfelelően a sárvári építkezésen.

 

Forrás és kép: magyarepitok.hu

 

 

Már a bokrétánál tart az építőipari beruházás

 

A sárvári helyszín segítségével hatékonyabban tudják majd kiszolgálni a partnereiket, akiknek jelentős része ebből a régióból érkezik – írta a Magyar Építők a tegnapi, bokrétaavató ünnepség* nyomán, melyre cégünk új telephelyén került sor. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek