Már a bokrétánál tart az építőipari beruházás

Már a bokrétánál tart az építőipari beruházás

A sárvári helyszín segítségével hatékonyabban tudják majd kiszolgálni a partnereiket, akiknek jelentős része ebből a régióból érkezik – írta a Magyar Építők a tegnapi, bokrétaavató ünnepség* nyomán, melyre cégünk új telephelyén került sor.

 

Májusfa avagy bokréta az épület legmagasabb pontján

 

Elérte legmagasabb pontját az AXIÁL Kft. új telephelyének épülete Sárváron, melyet a Merkbau Kft. valósít meg. A mezőgazdasági és építőipari gépek kereskedelmével, illetve szervizelésével foglalkozó vállalat beruházásában összesen 1400 négyzetméternyi épület fog elkészülni.

Az épület alapkövét áprilisban rakták le, a mai bokrétaünnepségen Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője elmondta, hogy a mezőgazdasági termelők egyre inkább a munkafolyamatok gyors befejezésére törekednek, ehhez pedig szükséges a saját géppark fejlesztése.

 

Harsányi Zsolt és Knáb János az ünnepségen koccint a beruházás sikerességére

 

A cég szervizkapacitása 700 négyzetméterrel fog bővülni, a műhelyben egyszerre négy kombájnt és négy 250 lóerős traktort tudnak majd javítani. A műhely és a kétszintes fejépület mellett egy raktár is létrejön majd a Merkbau munkájának köszönhetően.

Knáb János, a Merkbau ügyvezetője és műszaki igazgatója a rendezvényen elmondta, hogy a kivitelezés az ütemterv szerint halad. Kiemelte azt is, hogy egy építmény mindig a megrendelő, a tervező és a kivitelező közös munkája, ami ebben az esetben különösen gördülékenyen működik.

 

Minden ütemterv szerint halad az építkezésen

 

Az AXIÁL sárvári telephelye már a hetedik olyan projekt, melynél a Merkbau Kft.-t kérték fel kivitelezőnek.

 

*A bokrétaünnepet a hagyomány szerint akkor tartják, amikor az építkezés legmagasabb pontját is elérte és ekkor egy bokrétafát állítanak erre a pontra. Leginkább az ott dolgozók ünnepe, ahol mind a megrendelő mind a kivitelező részéről elhangzik pár gondolat a közös munka kapcsán.

 

Forrás és kép: magyarepitok.hu

 

 

Nyugat-Magyarországon épít telephelyet a Merkbau az AXIÁL-nak

 

Az AXIÁL növekedésének egyik motorja az építőipari gépek értékesítésének növekedése; az új sárvári telephelyen 700 négyzetméterrel bővül a szervizkapacitás. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek