Hatékony eszköz a bajai zöldterületek karbantartásához

Hatékony eszköz a bajai zöldterületek karbantartásához

Mi sem bizonyítja jobban egy termék hatékonyságát és megbízhatóságát, mint amikor maga a forgalmazó is vásárol egyet saját használatra. Ennek ékes példája a 2019 májusában eszközölt beruházásunk, amikor is egy Makita PTM1200 fűnyírótraktort szereztünk be.

A négyütemű, 656 köbcentis Briggs&Stratton motorral szerelt gép az üzemfenntartási üzletág kollégáinak munkáját könnyíti meg, akik így gyorsan és kényelmesen vághatják le az állítható biztonsági ülésben ülve a bajai központban található zöldterületet.

 

Maktia PTM1200 típusú fűnyírótraktor - kép: Makita

 

16 hektáros összterületű telephelyen hozzávetőleg 10.000 négyzetméter zöldterület karbantartására használják a Makita gépet, amely az egyik legnagyobb területteljesítményű - 8000 négyzetméter vágási területhez ajánlott – fűnyírótraktora a japán gyártónak. A 22 lóerős PTM1200-as vágásszélessége 122 centiméter, fűgyűjtőkosárral is rendelkezik, melynek kapacitása 300 liter. A fűnyírótraktor vágásmagassága 7 fokozatban állítható, 30 és 90 milliméter között.

 

Sok munka vár még a gépre - kép: Fekete Gábor, marketingkommunikációs menedzser

 

Az AXIÁL Kft. nagy figyelmet fordít telephelyeinek kinézetére, zöldterületeinek, kertjeinek ápolására. A szép és gondozott gyep mellett levendulák, rózsák szegélyezik az utakat, a kaspókban és virágcserepekben pedig élénk színű egynyáriak és szezonális növények köszöntik barátságosan a betérőket. A vállalat a Makita professzionális fűnyírótraktorjának megvásárlásával egy újabb lépést tett a kellemes és ápolt környezet kialakítása, illetve fenntartása felé.

 

További információt a 18-010-1200-00 cikkszámú PTM1200 típusú fűnyírótraktorról IDE kattintva kaphat!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás: Makita

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek