Három díj a technikai innovációkért a spanyol FIMA 2018 kiállításon

Három díj a technikai innovációkért a spanyol FIMA 2018 kiállításon

A FIMA kiállítás második napján hagyományosan az innováció áll a középpontban és az esemény részeként a technikai újdonságokat díjazzák. A termékdíj versenyen 115 vállalat vett részt és végül 36 innovációnak ítéltek o

A spanyol FIMA kiállítást idén 40. alkalommal rendezték meg 2018. február 20. és 24. között. Ez a legnagyobb és legfontosabb mezőgazdasági vásár az Ibériai-félszigeten, melyre a kiállítók 60 százaléka érkezik Spanyolországból Zaragozába, az expo városába.

 

Három díj és három oklevél a Fendt innovációinak

 

Három díj, három innováció

A Fendt három díjat is kapott a technikai újításokért, a Fendt e100 Vario elektromos kompakt traktorért, a Fendt VarioPull automatikusan szabályozott munkaeszköz-felfüggesztésért, továbbá a Fendt IDEAL kombájnért.

„Nagyon örülök, hogy a Fendt három technikai innovációval is képest volt meggyőzni a spanyol szakmai zsűrit”, mondta Christian Erkens, az európai és közel-keleti térség (a továbbiakban EME) értékesítésért felelős igazgatója. „Miután bemutattuk az újdonságokat a nemzetközi sajtótájékoztatón 2017-ben, nem szűnt meg az újságírók, kiskereskedők és ügyfelek érdeklődése. Például sok megkeresés érkezik a helyi önkormányzatoktól és városoktól, amelyek szeretnék tesztelni a Fendt e100 Vario-t.”

Rogelio Cuairán a kiállítás főigazgatója hangsúlyozta a díjátadón elhangzott beszédében, hogy az innováció érdekében erőfeszítéseket tevő cégek pozitív hatással vannak a biztonságra, az ergonómiára, a fenntarthatóságra és az egész iparágra.

 

Christian Erkens, az EME régió értékesítési igazgatója és Jose Ramón González, a spanyol Fendt értékesítési igazgatója

 

A Fendt 1050 Vario a "TRACTOR DE ESPAÑA 2018" cím birtokosa

A Fendt 1050 Vario megnyerte a 201 lóerő feletti traktor kategóriában a "TRACTOR DE ESPAÑA 2018" címet. A díjkiosztó ünnepségre február 20-án, a FIMA nyitó napján került sor, ahol Ramón Martínez Trelleborg Wheel Systems vezérigazgatója adta át José Ramón González (spanyol Fendt értékesítési igazgató) és Federico Amigonak a díjat.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Fendt

 

A kiállításon a Fendt standját meglátogatta VI. Fülöp spanyol király is.

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek