Győrben tüsténkedik az első axiálos Schäffer rakodó

Győrben tüsténkedik az első axiálos Schäffer rakodó

2020. december 1-jével kezdtük meg a Schäffer rakodók és kiegészítők forgalmazását, de máris átadtuk az első típust, melyet nemrégiben a Győrbe szállítottunk le.

 

A Schäffer német családi vállalkozás, gyökerei egészen 1956-ig nyúlnak vissza. Kezdetben kompakt betonkeverőket és traktorra szerelhető homlokrakodó eszközöket gyártottak, mára azonban sokkal szélesebb termékpalettával rendelkeznek.

Cégünk kínálatában mezőgazdasági és építőipari területeknek megfelelő gépeket is találhat az érdeklődő. Konkrétan 22 db mezőgazdasági és 16 db építőipari modell közül választhat a vásárló, mely gépek 1,4 és 13 tonna üzemi tömeg közötti tartományban érhetők el.

 

 

A Győrbe leszállított gép egy Schäffer 2024-es típusú derékcsuklós rakodógép. Ez egy kis, kompakt méretű rakodó, amelynek üzemi tömege 1700 kg, magassága 2090 mm. A 2024-es típus szélessége akár 905 mm lehet abroncstól függően. Jellemző rá, hogy szűk bejáratokon is könnyen befér. Továbbá a gép kibillenési teherbírása 973 kg, erőforrása egy 25 lóerős Kubota motor.

Akárcsak minden Schäffer modell, ez is egyedi alvázat kapott a gyártás során. Ügyfelünk háromféle Schäffer gyári adapterrel kérte a gépet: kanál, raklapvilla, bálatüske, ezáltal tovább növelte annak felhasználhatóságát. Természetesen a felsoroltakon kívül számos más munkaeszköz is elérhető a kínálatban.

A Schäffer 2024-es derékcsuklós rakodógéppel egy igen fordulékony, gyors és kompakt típust tudhat magáénak a vásárló, mely sokféle alkalmazási területen helyt áll. Ezúton is köszönjük a belénk vetett bizalmat! Olvasóink, ügyfeleink termékoldalainkon tudhatnak meg többet a gépcsaládról, illetve területileg illetékes kollégáink állnak rendelkezésre a felmerülő kérdések esetén!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Rózsás László, termékmenedzser

Kép: AXIÁL Kft.

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek