Grégoire-Besson előrendelési akció

Grégoire-Besson előrendelési akció

A Grégoire-Besson, mint a talajmunkagépek speciálistája, az AXIÁL Kft.-vel közösen előrendelési akciót hirdet meg.

 

A 2019. június 01. és július 31. közötti megrendelésekre 18% nyári előrendelési kedvezményt kapnak Partnereink a listaárból, az eszközöket pedig az őszi szántási szezonra lehet átvenni.

 

A nagy múltú Grégoire-Besson cég több mint 200 éves tapasztalatával a talajművelésben mára a specialistájává vált ezen eszközök tervezésének. A hosszú és alapos előkészítő munkának köszönhetően az egyik legdinamikusabban fejlődő talajművelő gépgyártó lett Nyugat-Európában, többek között megvásárolta a RABE cégét is Németországban, ezzel a beruházással nem csak egy régi jó gyártót tudhat a cégcsoporton belül, de még további piacot is szerzett.

 

 

A szántás legfontosabb feladata a talajforgatás. Ez lehetővé teszi a talajrétegek cseréjét, a tarlómaradványok, trágya és a gyomok aláforgatását, amellyel a kórokozók, a kártevők illetve a gyomok élettevékenységét nagymértékben korlátozni lehet, így nagy jelentősége van a növényvédelem költségeinek csökkentésében. A szántással a talaj hatékonyan lazítható.

Az eke évezredek óta az ember első számú eszköze a földművelésben. Közismert, egyszerű és világszerte elterjedt. Ennek ellenére évek óta megfigyelhető tendencia a forgatás nélküli talajművelés térhódítása a takarékosság, üzemanyag- és költségmegtakarítás jegyében, ugyanakkor vitathatatlan, hogy egyes kultúrák megkövetelik a szántást, illetve ha összejátszhatnak a környezeti tényezők, egyszerűen nem marad más megoldás: SZÁNTANI KELL!

 

 

GB Line PRIMA a kis- és közepes gazdaságoknak…

A GB Line Prima eke nagyszerűsége az egyszerűsége. Energetikailag a 80-120 LE-s erőgépekhez kínáljuk. Ezek a kis kategóriás ekék ugyanazokkal a kopóelemekkel rendelkeznek, mint a nagyobbak, mégis egy kisebb tömegű, ugyanakkor nagy szilárdságú konstrukcióról van szó. Az eszköz 3- illetve 4 ekefejjel elérhető. Nyírócsavaros ekefej biztosítással, 30-35-40 cm-es fogásszélességgel, mechanikus állítási lehetőséggel. A maximális traktor teljesítmény: 120 LE. Alapkivitelben teli kormánylemezzel és vegyes típusú előhántóval vannak szerelve az ekék, opcióban réselt kormánylemez rendelhető. A mélységállító kerék 600X9-es átbillenő.

 

RB6, RB8 a közepes- és nagy gazdaságoknak…

Az RB8 eke a nagyobb teljesítményű traktorok függesztett ekéje 280 LE-ig, egy robusztus függesztőszerkezettel – opcióban erősített változattal - és erősített dupla fővázzal, amelynek mérete:160X160X10-es. A főváz egy paralelogramma szerkezeten keresztül kapcsolódik a függesztéshez, ezzel a megoldással egyszerűen és gyorsan beállítható az első ekefej fogása és a gerendely szöge. Az RB6-os eke a közepes méretű erőgépek munkagépe, 220 LE maximális traktor teljesítményig ajánljuk, erős függesztőszerkezete és 140X140X10-es főváza biztosítja a megfelelő tömeget. A főváz és a függesztőszerkezet közötti paralelogramma kapcsolatnak köszönhetően az első ekefej fogását gyorsan át tudjuk állítani a szántási követelményeknek, illetve a különböző erőgépek nyomtávjainak megfelelően.

 

 

A fent bemutatott paletta segítségével reméljük, hogy biztosítani tudjuk önnek az igényeinek megfelelő eke kiválasztását. A mostani akciónk keretében pedig most jelentős kedvezménnyel érhető el mindez! Kérjük, forduljon további termék tanácsadásért területi képviselőjéhez, valamint továbbra is biztosított a Grégoire-Besson vevőszolgálata az Ön számára!

 

Szöveg, képek: Lisz Péter, AXIÁL Kft. termékmenedzser

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek