GPS-kurzus a Munax-nál

GPS-kurzus a Munax-nál

Nemrégiben a precíziós gazdálkodási csoportunk kollégái meglátogatták az AXIÁL Kft. román leányvállalatát azért, hogy a Trimble termékekkel kapcsolatos ismereteiket átadhassák a munaxos kollégáknak.

Januárban megrendezésre került az AgrárgépShow, ahol a leányvállalataink, többek között a Munax is részt vett. A rendezvényről ismét kiderült, hogy nemcsak arra ad kiváló lehetőséget, hogy a partnereink megismerjék az újdonságainkat, gépeinket, forgalmazott termékeinket és szolgáltatásainkat, hanem tökéletes terepet biztosít a külhoni kollégákkal való személyes eszmecserére is.

 

 

Egy ilyen beszélgetés során merült fel az igény a Trimble GPS-ek terén megszerzett tapasztalat megosztására, hiszen a Munax szervizes munkatársai is számtalan esetben találkoztak már az eszközökkel. Bár a Trimble készülékeket nem leányvállalatunk forgalmazza Romániában, mégis fontosnak tartjuk, hogy naprakész tudással rendelkezzenek erről a márkáról is.

 

 

Február 12-én éppen ezért Telek Dávid szervizmérnök és Fehér Róbert szervizmérnök gyakornok Temesváron tanfolyamot tartott a román kollégáknak. Az oktatás családias hangulatban telt, az előadást magyar és román nyelven hallgathatták meg a résztvevők, a románra fordításban Ambrus Róbert munaxos szervizmérnök segédkezett.

Az egynapos oktatás végén mindannyian úgy érezzük, hasznos információk kerültek átadásra, szemléletesen lett bemutatva a Trimble eszközök működése.

Szervizmérnökeink pedig külön köszönetüket fejezték ki a vendégszeretetért, amivel fogadták őket!

 

Szöveg és kép: Telek Dávid, szervizmérnök

Elérhető

Kapcsolódó cikkek