Fókuszban a legkisebb gumihevederes Gehl kompakt rakodó a „World of Concrete” kiállításon

Fókuszban a legkisebb gumihevederes Gehl kompakt rakodó a „World of Concrete” kiállításon

A Manitou Észak-Amerika a Manitou csoport által forgalmazott új modelleket mutatta be a WOC szakkiállításon. Az interaktív kültéri stand lehetőséget nyújtott a vezetői csapattal való találkozásra és a legújabb berendezések, illetve megoldások megismerésér

 

„World of Concrete”

A „World of Concrete” (röviden WOC, magyarul a „Beton világa”) szakkiállítást először 1975-ben rendezték meg a houstoni (US, Texas) építőipar képviselőinek, mára több mint 1500 kiállító cég és 58.000 regisztrált iparági szakember 745.000 nettó négyzetméternyi területen állít ki a nevadai Las Vegasban. Számos nemzetközi partnerkiállítása van, mint például az Európában nagy népszerűségnek örvendő Bauma, melyet idén április 8. és 14. között rendeznek meg Münchenben.

 

 

Gehl RT105 – a legkisebb gumihevederes Gehl

A WOC-en először debütált a Gehl RT105 gumihevederes rakodógép, amely a legkisebb hevederes gépe a márkának. A legszűkebb munkaterületen is bevethető, teljes szélessége 1290 mm, magassága 1816 mm és könnyen szállítható a mindössze 2141 kg-os súlyának köszönhetően. A 35 lóerős Yanmar motor 109 Nm nyomatékkal rendelkezik.

Az RT105 gumihevederes rakodógép a Gehl szabadalmaztatott IdealTrax rendszerével, azaz automatikus hevederfeszesség-állítással rendelkezik. A mindenkor optimális feszességgel a hevederek élettartama kb. 15%-kal nő. A motor leállításakor a rendszer meglazítja a hevedereket, csökkentve így a lánckerekek és a csapágyak terhelését. Az IdealTrax használatával nincs szükség a hevederek kézi feszítésére, gyorsan és egyszerűen állítja be azt a rendszer automatikusan.

A gép a Gehl All-Tach univerzális csatlakozó rendszerével könnyen vált adaptert, a különféle munkaeszközök pillanatok alatt kicserélhetők munka közben.

 

Bár a típus még nem elérhető Európában, de nagyobb testvérével találkozhattak a januári AgrárgépShow kiállításon. További információt Gehl gépeinkről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Rózsás László, termékmenedzser

Forrás, kép, teljes cikk: compactequip.com, worldofconcrete.com, gehl.com

 

 

Az AgrárgépShown látható lesz a Gehl RT 210 gumihevederes kompakt rakodó

 

A Gehl szerint háttérbe szorultak az észak-amerikai piacon a hagyományos csúszókerekes kompakt rakodók, helyüket fokozatosan veszik át a gumihevederesek. Reagálva a megváltozott igényekre, hatféle új gumihevederes géppel egészítette ki kínálatát a gyártó. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek