FEHOVA szakkiállításon az AXIÁL

FEHOVA szakkiállításon az AXIÁL

A 2020. február 13. és 16. között megrendezésre kerülő FEHOVA kiállításon, a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozóján most az AXIÁL Kft. is képviselteti magát.

2019-ben, a 26. alkalommal megrendezésre került FEHOVA-n 17 ország 300 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait a 4 nap alatt, amelyre összesen 55.000 látogató volt kíváncsi. A szervezők idén is hasonlóan nagyszabású rendezvényt terveznek, melyen immáron az AXIÁL Kft. is megjelenik 100 négyzetméteren. A budapesti HUNGEXPO A pavilonjának 108 A számú standján egy, a 300-as szériába tartozó Fendt erőgép lesz látható. A traktorcsalád érdekessége, hogy sorra nyeri el a díjakat a különböző nemzetközi mezőgazdasági kiállításokon, legutóbb például a hannoveri Agritechnica vásáron, ahol a FENDT 314 Vario Profi+ típus „Az Év Legjobb Univerzális Traktora” lett.

Természetesen a FEHOVA elsősorban nem a gépekről szól, hanem arról a közös szenvedélyről, mely számos mezőgazdasági szakembert összeköt, a vadászatról. Mivel az AXIÁL Kft. számos kollégája és partnere is hódol e nemes és ősi tevékenységnek - mely nemcsak a vad elejtéséből áll, hanem a vadvédelemről és a vadgazdálkodásról is szól -, így a vállalat örömmel képviselteti magát a rendezvényen, hogy ápolja meglévő partnerkapcsolatai, illetve gyarapítsa azokat a vadászat iránt érdeklődőkkel.

Az AXIÁL Kft. szeretettel várja vadászbarátait 2020. február 13. és 16. között a FEHOVA-n!

 

 

Időpont: 2020. február 13-16.

Helyszín: HUNGEXPO – 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

AXIÁL stand: A pavilon 108 A kiállítási terület

 

Nyitvatartás:

Csütörtök: 9 – 18 óráig

Péntek: 9 – 19 óráig

Szombat: 9 – 18 óráig

Vasárnap: 9 – 17 óráig

 

Belépés:

Február 13., csütörtök: III. kapu

Február 14-16., péntek – vasárnap: I. és III. kapu

 

Parkolás:

A belső, sorompós parkolókban (P3, P5) és az Albertirsai út melletti parkolóban napidíj ellenében.

 

FIGYELEM! 2019. január 1-től a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ rendezvényei teljesen készpénzmentessé váltak. Azaz a helyszínen a pénztárakban vásárolt rendezvény belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával, vagy HelloPay kártyával fizethetnek a látogatók. A HelloPay kártya a FEHOVA kiállítás ideje alatt letéti díj ellenében a III. fogadócsarnok pénztárában váltható ki.

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

További információ, programok, forrás és kép: FEHOVA

 

 

Mindent az emberek mozgatnak

 

2020. január 23-án, szerdán tartotta az AXIÁL Kft. a Hungexpon, az AgrárgépShow keretében a hagyományos évértékelő sajtótájékoztatóját. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek