Egyedi AXIÁL-FEHOVA reklámtáska (+videó)

Egyedi AXIÁL-FEHOVA reklámtáska (+videó)

Mi a közös a Mikulásban, a vadászatban és a mezőgazdaságban? Biztos sok minden eszükbe jut, de segítünk: az összekötő kapocs a Sipospack csomagolástechnika!

Nemrég zárta kapuit a FEHOVA kiállítás a Hungexpo csarnokaiban, ahol az AXIÁL Kft. is várta az érdeklődőket egyedi standdal, finom falatokkal, és direkt erre a rendezvényre tervezett és fenntartható csomagolásgyártás jegyében született reklámtáskákkal. A két cég 2015 óta van kapcsolatban egymással – azóta a Sipospack gyártja az összes AXIÁL-os reklámtáskát, illetve az évvégi ünnepekhez biztosítja a Mikulás tasakokat.

 

 

A táska már ismerős lehet mindenkinek, hiszen közösségi média felületeinken korábban bemutattuk. Hatalmas siker övezte, ennek apropójából szeretnénk bemutatni a táska történetét, valamint a gyártóját, a Sipospackot. Gerely Gábort, a Sipospack kereskedelmi igazgatóját kértük fel, válaszoljon néhány kérdésünkre.

 

AXIÁL: Kérjük, mutasd be röviden a cégeteket!

GG: A Sipos család több mint 30 éve foglalkozik fólia-csomagolással. A csoport legnagyobb vállalata, a Sipospack Kft. elsősorban az élelmiszeriparnak gyárt csomagolóanyagot (zöldség-gyümölcs, chips, müzli, péksütemény, édesség, zsemlemorzsa), de dolgozunk az agráriumnak, és más ágazatoknak is.

A Sipos Csoport új ágazataként, 2015-ben alapítottuk meg nyomdaüzemünket, az IPrint4You Kft.-t. Az IPrint eddig csak a hagyományos, Flexo technikával nyomtatta a csomagolási fóliákat. 2019-ben viszont – Magyarországon és a régióban elsőként – HP Indigo 20.000 típusú digitális fólianyomógépet vásároltunk, ami jelenleg az iparág csúcstechnológiáját jelenti.

Általában jellemző ránk, hogy megkeressük és alkalmazzuk az iparág legfrissebb innovációit. Szinte minden évben beruházunk egy-egy új technológiába. Ezzel tartjuk meg a versenyképességünket, ezzel tudjuk megkülönböztetni a szolgáltatásainkat a piac más szereplőitől.

 

 

AXIÁL: Milyen szempontokat tartotok szem előtt a gyártás, illetve a fejlesztések során?

GG: Régen a csomagolás legfőbb szerepe az áruvédelem volt. Manapság a boltokban nincsenek eladók, a vásárlók azt veszik le a polcról, ami megragadja a figyelmüket. Így a csomagolást néma eladónak is hívhatjuk. Ugyanakkor számos egyéb feladatot is el kell látnia: frissen kell tartani az árut, és tájékoztatni kell a vevőket a kötelező tudnivalókról. Mindezt a környezetet kímélve, gazdaságosan, versenyképesen.

A gyártók megkövetelik a fogyasztói igények minél teljesebb kielégítését, mindezt ma már teljes rugalmassággal és változatossággal. Nem elegendő csupán egyetlen verziót felkínálni – a tömeges testre szabás az élet minden területére befészkelte magát. Éppen ezért nem csodálkozunk az ilyen kéréseken: “Hétszázat, hétfőre, hétféleképpen” - hiszen a piac sokkal nagyobb rugalmasságot igényel, mint korábban bármikor, és ehhez folyamatosan új technológiákat kell bevezetni.

A HP Indigo 20.000 digitális nyomdagéppel most olyan lehetőségeket kínálunk, aminek a technológiai háttere eddig nem létezett.

 

AXIÁL: Meséljetek a FEHOVA-ra készült AXIÁL-zacskók kialakulásának történetéről! Kinek a fejében született meg a gondolat, ki készítette a kreatívot? Mennyi ideig tartott a gyártás?

GG: Január végén pattant ki az ötlet Sipos Balázs, a cégcsoport marketing vezetője fejéből, hogy készítsünk egy váltakozó grafikával ellátott reklám táskát, kifejezeten erre a kiállításra. A témakör adott volt: vadászattal kapcsolatos legyen, és amit még fontos volt szem előtt tartani, hogy ötletes, fantáziadús grafikával rendelkezzen, amit később is örömmel használnak, hordoznak majd.

Erre született meg a megoldás: mintha egy puskát hordanánk, mindezt egy olyan anyagra, ami 100 %-ban újrahasznosítható. A tervezéssel együtt 2 napot vett igénybe a gyártás.

A grafikát Eperjessy László, az IPrint fő grafikusa készítette.

 

 

Az eredmény valóban igen látványos lett! Rengeteg visszajelzést, dicséretet kaptunk, amelyet nagyon köszönünk! A Sipospackot bátran merjük ajánlani mindazok számára, akiknek van egy kis „csomagolnivalója” – hiszen nem csak gyorsan, pontosan és hatékonyan dolgoznak, de mindezt a lehetőség szerinti legkörnyezetbarátabb, innovatív, sallangoktól mentes megoldásokkal teszik!

 

Kép: AXIÁL

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser, AXIÁL

Lektorálta: Sipos Balázs, marketingvezető, Sipospack

 

 

Fendt puska 30.000 euróért

 

Németország legrégebbi vadászfegyvergyártója, az isny-i J.P. Sauer & fia, valamint a Fendt együttműködésre lépett. A fegyvergyártó az 1050 Vario tervezési elemeit felhasználva alkotta meg az S404 típust. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek