ÉBSZ életműdíj Dr. Csorba Kázmér részére

ÉBSZ életműdíj Dr. Csorba Kázmér részére

Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ) életműdíjjal ismerte el Dr. Csorba Kázmér - volt ÉBSZ elnök – több évtizedes tevékenységét a hazai építőgép kereskedelemben.

Dr. Csorba Kázmér az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetségének korábbi elnöke, a Kuhn Rakodógép Kft. ügyvezető igazgatója nyugdíjba vonul. Munkásságát a szövetség - melynek az AXIÁL Kft. is tagja - életműdíjjal ismerte el.

 

 

A szövetség 2005-ben jött létre, célja a Magyarországon működő építőgép-forgalmazók és bérbeadók érdekképviselete, a tagok által nyújtott szolgáltatások szakmai színvonalának emelése, a tagok szakmai továbbképzése, és a szereplők részére a nyilvánosság biztosítása kiállítások szervezésével, szerveztetésével.

Dr. Csorba Kázmér elnök 2006 és 2018 közötti elnöksége alatt lelkiismeretesen segítette megvalósítani az ÉBSZ céljait. Nyugdíjas éveire jó egészséget kívánunk, elismeréséhez gratulálunk!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: ÉBSZ

 

 

SZIE oklevél Antal Gábornak

 

Az AXIÁL Kft. tulajdonosi köréhez tartozó Hód-Mezőgazda Zrt. vezérigazgatója, Antal Gábor a gödöllői Szent István Egyetem 2019. december 13-i diplomaátadó ünnepségén elismerést vehetett át. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek