CLAAS ELŐRENDELÉS 2020 (+prospektus)

CLAAS ELŐRENDELÉS 2020 (+prospektus)

Használja ki a megfelelő pillanatot a jövőbemutató, gazdaságos befektetésekre. CLAAS előrendelési prospektusunkban tanácsot és javaslatokat adunk a megfelelő technológia kiválasztásához. Lapozzon bele kiadványunkba!

Forradalom azonos néven: LEXION 8000 - 5000

Hogyan lehet a LEXION forradalmi, ha még csak új nevet sem kapott?! Úgy, hogy az innovatív APS SYNFLOW cséplőszerkezettel a szívét forradalmasítottuk – de nem a lelkét. A LEXION volt, van és lesz is a világ legnagyobb teljesítményű, legmegbízhatóbb kombájnja. A teljesen újragondolt, még több eredményt hozó, minden adatot saját magától dokumentáló, még egyszerűbben beállítható és kezelhető kombájn.

Ön mikor csatlakozik a forradalomhoz?

 

 

Szalagon szállítjuk a teljesítményt: CONVIO / CONVIO FLEX

A szalagos vágóasztalokat ott használjuk, ahol alacsonyabb növénykultúrákat kell betakarítani vagy nehezek a körülmények, például fekvő gabonánál, nagyon mélyen kell vágni. A CONVIO FLEX a flexibilis kaszaszerkezetével az olyan terményeknél, mint a szója, zöldborsó és fű is nagy teljesítmény érhető el. A CONVIO merev kaszaszerkezetű vágóasztal különösen gabonában és repcében kiválóan használható.

Tudjon meg többet!

 

 

Erőlegény a kompakt gépek között: AVERO 240/160

Az AVERO az első kombájn a kompakt kategóriában APS cséplőszerkezettel. Az APS cséplő- és leválasztó rendszer a LEXION és TUCANO kombájnokban már bizonyított, és 20%-kal nagyobb áteresztést teljesít azonos üzemanyag-felhasználás mellett.

Tudjon meg többet a kis izompacsirtánkról!

 

 

Lehet még erősebb: ROLLANT 520 RC

Az új generációval a CLAAS új fejezetet nyit meg a 40 éves ROLLANT sikertörténetben. Az új fix kamrás bálázó, a ROLLANT 520 a kedvelt előd-modell, a ROLLANT 340 minden jó tulajdonságát magában foglalja. A napi munka során egyszerű kezelésével, sokoldalúságával, hihetetlen robusztusságával teszi könnyebbé a munkát. Mindez egy új, funkcionális dizájnba van csomagolva.

Fedezze fel, mit rejt az erős borítás!

 

 

A CLAAS előrendelési prospektusát lapozgatva a már jól ismert és megszeretett CLAAS gépeken végzett javítások mibenlétét is megismerheti.

Bővebb információért lapozgassa át kiadványunkat, vagy forduljon a CLAAS Gépüzletág területileg illetékes kollégáihoz!

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Kép: CLAAS

 

 

Három ezüst a CLAAS innovációkért

 

A DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) az Agritechnica keretein belül három CLAAS fejlesztést tüntetett ki ezüstéremmel. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek