CFX-750 LITE sorvezető most akcióban

CFX-750 LITE sorvezető most akcióban

A CFX-750 LITE számos fejlesztési lehetőséget magában hordozó sorvezető, kedvező áron. A monitor a hagyományos CFX-750-nel megegyező hardveren alapuló termék, melyet szoftveresen igazítottak a sorvezetés igényeihez.

A készülék átmérője 21 cm és magyar nyelvű érintőkijelzős képernyővel rendelkezik. Azoknak ajánljuk ezt a sorvezetőt, akik több lépésben tervezik a precíziós gazdálkodás bevezetését gazdaságukban.

A monitoron található LED sor nagy segítségre van sorvezetési alkalmazás során, hiszen napszaktól függően kiváló láthatóságot biztosít, ezzel segítve a gépkezelőt a navigálásban. A készülék alapból képes a GPS mellett az orosz GLONASS műholdrendszer vételére, valamint első évben díjmentes Range Point RTX korrekcióforrás használatával +/-15 cm-es sorcsatlakozási és +/-50 cm-es visszatérési pontossággal tud dolgozni. Az első év letelte után pedig eldöntheti, hogy a díjmentes EGNOS korrekcióval kívánja használni a továbbiakban sorvezetőjét, vagy előfizet a további Range Point RTX korrekcióra, melynek díja 300 EUR + ÁFA/év.

Az akció keretein belül komplett sorvezetőt kínálunk partnereink számára, mely CFX-750 LITE monitorból, Ag25 antennából, antennakábelből, tápkábelből, monitor- és antennatartóból áll.

 

 

További fejleszthetőség:

  • Automata kormányzás Ez-Pilot elektromos kormánnyal, vagy hidraulikus kiépítéssel, akár RTK pontosságig.
  • Field-IQ szakasz és/vagy mennyiségszabályzással

Ajándék tapadókorongos tartóval, amellyel a traktor szélvédőjére könnyedén a vezető elé rögzíthető a sorvezető!

 

A komplett sorvezető ára: nettó 540.000 Ft / bruttó 685.800 Ft. Érvényes: 2019. február 28-ig leadott megrendelésekre, illetve a készlet erejéig. A tájékoztatás nem teljes körű, további információért keresse területileg illetékes kollégáinkat!

 

 

 

 

A dátum már ismert: 2019. február 19-20. PREGA

 

Korábban már többször beszámoltunk arról, hogy a rendezvény főtámogatójaként mi is részt veszünk a konferencián. Nick Hughes a Trimble képviseletében fog előadást tartani, de kollegáink is gőzerővel készülnek. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek