Belépő a precíziós technológiába

Belépő a precíziós technológiába

Trimble GFX-750 GPS monitort és EZ-Pilot Pro kormányautomatikát most akciós áron vásárolhat meg!

 

Az utólagos GPS eszközök egyik nagy előnye, hogy szinte bármilyen erő- és munkagéppel kompatibilisek. A másik nagy előnye pedig, hogy tudásuk rugalmasan alakítható, testre szabható, több lépcsőben fejleszthető.

Ezt a rugalmasságot kínálja most Önnek legújabb akciónk, amelyben a Trimble GFX-750 GPS monitorját és az EZ-Pilot Pro kormányautomatikáját vásárolhatja meg ingyenes EGNOS korrekcióval.

A GFX-750 monitor a Trimble legfrissebb, egyik legkorszerűbb kijelzője, amely 25,6 cm-es érintőképernyővel szerelt, Android operációs rendszert futtató, WiFi és Bluetooth képes, integrált kamerával rendelkező strapabíró táblagép. A monitorhoz tartozó NAV-900 egység magában foglalja az iparág egyik legfejlettebb GPS vevőjét, amely a GPS és GLONASS mellett az európai (Galileo) és kínai (BeiDou) műholdas rendszer jeleinek vételére is képes. A GPS vevő mellett pedig egy új fejlesztésű kormányzásvezérlő és dőléskompenzáló egység is beépítésre került.

 

 

Az Ez-Pilot Pro az EZ-Pilot elektromos kormányzás továbbfejlesztett változata, amely gyorsabb vonalra állásra képes, álló helyzetben is aktiválható, és rövid ideig akár hátramenetben is képes kormányozni a gépet, ezzel segítve bizonyos esetekben a táblavégeken a vonalra állást.

Az ajánlatban szereplő eszköz az ingyenes EGNOS korrekciós jelet használja, amely 15-20 cm csatlakozási pontosság elérését teszi lehetővé.

 

Igény esetén a GFX-750 kijelző továbbfejleszthető:

  • RTK vételre (2,5 cm csatlakozási és visszatérési pontosság)
  • munkagép vezérlésekre:       
  • felhő alapú adatszinkronizálás (AutoSync)

 

Hasonlóképpen, a kormányautomatika is továbbfejleszthető:

  • Autopilot Motordrive-ra, a Trimble legfejlettebb elektromos kormányzására, ezt követően
  • automatikus táblavégi forduló (NextSwath)

 

Kiknek ajánljuk legújabb akciónkat?

Azoknak, akiknek elegendő egy elektromos kormányzás EGNOS pontossággal, de mégis felső kategóriás gyártó minőségi termékét akarják használni.

Azoknak, akik a legfejlettebb technológiát akarják használni, de a fejlesztést több kisebb beruházás formájában akarják megvalósítani.

 

Ha ön is közéjük tartozik, kérjük keresse GPS területi képviselő kollégáinkat!

 

Szöveg: dr. Mesterházi Péter Ákos, AXIÁL Kft.

Képek: Trimble

Elérhető

Kapcsolódó cikkek