Bankkártyás fizetési lehetőség már kiszállítóinknál is

Bankkártyás fizetési lehetőség már kiszállítóinknál is

A Magyarországon található 19 alkatrészüzletünkben, illetve webáruházunkon már évek óta lehetőség van a bankkártyás fizetésre, azonban 2020. szeptember 1-jétől előzetes egyeztetés után már kiszállító kollégáinknál is élhet ezzel a fizetési megoldással.

Napjainkban teljesen természetes a bankkártyás fizetés használata, sokan talán jobban is szeretik ezt a módot, mint a készpénzcserét. Tavasszal, a koronavírus pandémia miatt kifejezetten előtérbe került a fizetés ezen formája, hiszen ezzel is csökkenthető a személyes érintkezés, a fertőződés kockázata.

Természetesen ezen felül számos érv szól a bankkártyás fizetés mellett, csakhogy a legkézenfekvőbbeket említsük, a pénzkezelés egy biztonságosabb módját jelenti mind a vevő, mind az eladó számára, amely révén forintra pontosan egyenlíthetjük ki tartozásunkat, azaz nem kell az apróval bajlódnunk.

Mindezek mellett cégünk fontosnak tartja a digitalizációban rejlő előnyök kihasználását, nemrégiben ezért is állt át E-munkalap kezelésre és vezette be az E-számla rendszerét is. Tehát e törekvés folytatásaként határoztunk úgy, hogy 2020. szeptember 1-jétől előzetes egyeztetés alapján már kiszállító kollégáinknál is élhet a bankkártyás fizetés lehetőségével. Ilyen jellegű igényét kérjük jelezze rendelése leadásánál! Előre is köszönjük belénk vetett bizalmát!

 

Fotó: AXIÁL Kft.

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek