Az AXIÁL hetedszerre is MagyarBrands elismerést kapott

Az AXIÁL hetedszerre is MagyarBrands elismerést kapott

A MagyarBrands program immáron tizedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az AXIÁL a 2011, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018-as év után 2019-ben is, kiérdemelte a „Kiváló Üzleti Márka” címet.

Az elmúlt egy évtized azt bizonyította, hogy a MagyarBrands program díja aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje. A program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.

A Szakmai Bizottság döntése alapján az AXIÁL a 2011, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018-as év után 2019-ben is, immáron hetedik alkalommal érdemelte ki a „Kiváló Üzleti Márka” címet.

 

 

„A hazai termékek, a hazai márkák iránti egyre növekvő vásárlói preferencia világjelenség. Magyarországon sincsen ez másképp. Nálunk is rendkívül látványosan nő azon márkák köre, amelyek kiérdemlik a vásárlók, a fogyasztók tartós kötődését. A MagyarBrands Program immáron tíz éve értékeli azokat a magyar márkákat, amelyek a kiválóságukkal kiemelkednek a többiek közül. A visszajelzések igazolják, hogy a díj elnyerése olyan kiemelkedő érdem, mely egyaránt nagy öröm a vevőknek, a fogyasztóknak és a munkájukra méltán büszke vállalatoknak.” – mondta Serényi János, a MagyarBrands program elnöke.

 

Forrás és kép: MagyarBrands

 

 

Így halad a sárvári építkezés

 

A Merkbau munkálataival a magyar tulajdonú vállalat összesen 1400 négyzetméternyi épülettel tudja majd sárvári telephelyén kiszolgálni partnereit. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek