Átadtuk az 1000. anyagmozgató gépet!

Átadtuk az 1000. anyagmozgató gépet!

2019. január 23-án szerdán, az AgrárgépShow szakkiállítás első napján adtuk át ügyfelünknek, a T.E.T.T. Kft cégnek az általunk forgalmazott 1000. anyagmozgató gépet, egy Hyundai 35DA-9 típusú diesel üzemű targoncát.

Az AXIÁL Kft.-től az Építő- és anyagmozgatógép üzletág képviseletében Spaltenberger Tamás, termékmenedzser és Szívós István, területi képviselő adta át a gépet Végh Tamásnak, aki a T.E.T.T cég ügyvezető igazgatójának. A T.E.T.T. Kft speciális fém megmunkálással foglalkozik. Ügyfelünknek nem ez az első gépe, melyet az AXIÁL Kft.-től szerzett be, már büszke tulajdonosa több targoncának is, melyek között van 1,5 tonnás elektromos, 4,5 tonnás gázüzemű gép is.

 

Kép: Kaszás Gergely

 

A Hyundai 9 szériás targoncacsaládja minden üzemeltetőnek kényelmes vezetést, nagyobb termelékenységet és könnyű karbantartást biztosít. Típusaira jellemző a nagy teljesítmény, a tágas vezetőfülke, mindegyikben található egy 5,6 hüvelykes LCD kijelző, dőlésfigyelmeztető rendszer, egy ún. OPSS – a kezelő jelenlétét érzékelő - rendszer a biztonságos üzemeltetéshez és alapvető tulajdonságai közé tartozik az egyszerű kezelhetőség. Jelszavas/pin kódos indítás és max. sebességkorlátozó funkció, automatikus villa szintező rendszer, súlyjelző, valamint LED hátsó munkalámpa is található benne.

 

Kép: Fekete Gábor, marketingkommunikációs menedzser

 

A 9-es szériájú diesel targoncák erőforrása a Kubota Stage IIIB előírásoknak megfelelő, alacsony károsanyagkibocsátású motorja, amely erős, megbízható és gazdaságos, alacsony zajszint és vibráció jellemzi. A gépen a hidraulikus kormányrendszer garantálja a zökkenőmentes és rugalmas irányítást. Gyorsabb utazási sebesség és jobb kapaszkodóképesség jellemző az új modellekre, melyek esetében a biztonságra is különösen nagy figyelmet szenteltek a gyártó szakemberei. Jellemző a targoncákra az erős bukókeret, mely hidraulikus csillapítású, a visszagurulás gátló, ami segíti az emelkedőn, rámpán történő elindulást, kuplung védelmi funkció, a korábban már említett OPSS rendszer, biztonsági lámpák és hátsó munkalámpa, és nem utolsó sorban a kiváló ráláthatóság a munkaterületre.

 

A Hyundai 9-es szériájú diesel üzemű targoncáiról bővebb információt területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek