A Trimble szoftver „időt és pénzt takarít meg”

A Trimble szoftver „időt és pénzt takarít meg”

Nagy „lájk” – ez lett a Trimble Ag szoftverrel kapcsolatos nemrégiben elvégzett kutatás eredménye. A felhasználók a legfőbb előnyként a kezelői idő és költségek csökkenését, valamint a munka tervezhetőségében való segítséget emelték ki.

 

 

Nagyon izgatottak vagyunk, amikor az ilyen eredményeket meglátjuk, hiszen ezek visszatükrözik: jó úton járunk” – mondta Clint Dotterer, A Trimble Ag Business Solutions statégiai marketing igazgazója. „Manapság a gazdálkodás elég bonyolult. Éppen ezért a fő célunk, hogy olyan innovatív, ugyanakkor könnyen használható szoftvert fejlesszünk, amely megkönnyíti a gazdálkodók életét, és növeli a nettó nyereségüket. Azáltal, hogy a teljes gazdaságban használják a szoftvert, partnereink a kritikus munkafolyamatokat automatizálják és igazán magas ROI-értéket kaphatnak – mi pedig igazán boldogok vagyunk, hogy ennek a sikernek részesei lehetünk.”

(ROI: Return on Investment. A megtérülés mutatója, a befektetés hatékonyságát mutatja ki.)

 

 

A januárban végzett kutatás szerint a Farmer Fit és Farmer Pro licenc-tulajdonosok egyre inkább kihasználják a szoftver legkülönfélébb funkcióit a használat során. A felhasználók több mint 50 százaléka szerint – asztali, online és mobil funkciók teljes integrálása mellett – a szoftver segített, hogy a jövőbeli munkákat jobban tervezzék.

Szeretem, hogy számos, más gyártók rendszereivel kompatibilis a szoftver” – mondta az egyik megkérdezett. „Szeretem az elszámolás és térkép funkciót” – vallotta egy másik.

A termékkel való elégedettségük rangsorolásakor a termék minőségét és a könnyű használatot helyezték előtérbe a válaszadók. Dotterer elmondta, hogy a felmérés eredményeit a Trimble Ag Software termékfejlesztőinek továbbították. Cél, hogy a partnerek visszajelzéseit beépítsék a jövőbeli frissítésekbe és fejlesztésekbe.

 

A Trimble termékei és szolgáltatásai Magyarországon is elérhetőek. Részletes tájékoztatást az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási területi képviselőitől kaphat!

 

Fordította: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Trimble

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek