A precizitás részlete: Trimble kormányautomatika

A precizitás részlete: Trimble kormányautomatika

A kormányautomatikák használatával jelentős idő- és üzemanyag-megtakarítást érhetünk el. Ha sok a kiadás, az ember nehezebben hoz meg egy döntést egy újabb beruházásról. Ebben igyekszünk segíteni részletfizetési konstrukciónkkal.

Vegye meg az eszközt részletre, de élvezze hasznát – és az általa elért megtakarítást - már az első perctől!

 

A Trimble™ kormányautomatikák nagyon sokféle erőgépre, betakarítógépre ill. önjáró permetező gépre felszerelhetőek. Fejlett hardver és szoftver kialakításuknak köszönhetően kiváló kormányzási teljesítményt nyújtanak. Az olyan egyedi megoldások, mint az OnSwath®, vagy a bizonyos eszközökön opcióként elérhető NextSwath® lehetővé teszik a kormányzás testre szabását, az adott erő- és munkagéphez igazítását. A pontos kormányzás feltétele a pontos helymeghatározás, melyet az ún. xFill® technológia tesz stabillá.

A Trmble™ GFX 750 kijelző egy vadonat új, 25,6 cm-es érintőképernyős, Android operációs rendszerrel működő, magyar nyelvű menüvel rendelkező mezőgazdasági GPS eszköz. A hozzá tartozó NAV- 900 egység tartalmazza a GPS vevő és kormányzás vezérlő eszközt. Az eszköz akár RTK pontosságú helymeghatározásra is képes, a GPS mellett a GLONASS műholdak jeleit is használja. Sokféle munkagép vezérlésre alkalmas (permetezőgép szakaszvezérlés, vetőgép sorelzárás stb.), nem csak ISOBUS, de a Trimble™ Field IQ nevű szakaszvezérlő rendszere révén is.

 

 

Trimble™ GFX-750 és NAV-900

 

A Trimble™ Autopilot Motordrive a hagyományos elektromos és hidraulikus kormányautomatikák előnyét ötvözi. A kormánytengelyen beavatkozó elektromos motor könnyen beszerelhető, fejlett vezérlésének köszönhetően a hidraulikus kormányzáséval lényegében megegyező kormányzási pontosságra képes.

 

 

Trimble™ Autopilot Motordrive

 

A Trimble™ GFX-750 kijelzőt, NAV-900 kormányzásvezérlőt 2,5 cm pontos RTK helymeghatározással, 1 év mAXI-NET RTK jel előfizetéssel, Trimble ™ Autopilot Motordrive kormányautomatikával, most az alábbi feltételekkel ajánljuk*:

  • nettó 15% önrész
  • 24 hónapos futamidő
  • havi 157 744,- Ft törlesztő részlet
  • fix, forint alapú finanszírozás, beépített biztosítással

* A konkrét törlesztőrészletek az eszközérték és a finanszírozás függvényében változhatnak.

 

A mellékelt finanszírozási példa nem minősül ajánlattételnek, de irányadó számokat tartalmaz.

A tájékoztatóban közölt információk nem minősülnek ajánlattételnek vagy teljes körű termékismertetőnek, azok kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálják. A finanszírozás forint alapú, nyíltvégű pénzügyi lízingben történik, fix kamatozással. A kamat meghatározása a szerződés aktiválásakor érvényes pénzpiaci feltételek függvényében változhat.

 

A konstrukció 24 hónapos futamidőre, legalább 15%-os önerőre vonatkozik, minimális finanszírozott összeg 1.000.000,- Ft. Az igénybevevő kör társas vállalkozásokra, egyéni vállalkozókra, őstermelőkre és családi gazdaságokra korlátozott. A konstrukcióban az eszközre a lízingbeadó a futamidő tartalmára eszközbiztosítást köt, amelynek költségeit a lízingdíjak tartalmazzák.

 

 

Az ajánlat tájékoztató jellegű, a finanszírozási szerződésre a De Lage Landen Finance Zrt. mindenkor aktuális finanszírozási feltételei és szabályzatai – különös tekintettel az ügyfél-minősítési szabályzatra – vonatkoznak. A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióval kapcsolatos bővebb információért keresse az AXIÁL Kft. telephelyeit és képviselőit. Az Axiál Financial Services Kft. többes ügynökként a fenti konstrukció tekintetében a De Lage Landen Finance Zrt. közvetítőjeként jár el.

A De Lage Landen Finance Zrt. fenntartja a jogot az ajánlat külön értesítés nélküli módosítására vagy visszavonására.

Az eszközökről további információt GPS területi képviselőink, a konstrukcióról pedig pénzügyi tanácsadó kollégáink tudnak felvilágosítást adni!

 

Válassza ön is a hatékonyságot – vásárolja meg részletre Trimble™ kormány automatikájaát és hagyja, hogy az kitermelje Önnek a havi törlesztő részleteket!

Elérhető

Kapcsolódó cikkek