A mezőgazdasági munkák során is helyt áll a Hyundai homlokrakodó

A mezőgazdasági munkák során is helyt áll a Hyundai homlokrakodó

Egy Nógrád megyei partnerünk nemrégiben egy Hyundai HL955 XT típusú derékcsuklós homlokrakodót vásárolt Építő- és anyagmozgatógép üzletágunktól, melyet főként silótaposásra, terményrakodásra fog használni.

Az AXIÁL Kft.-től több gépet is beszerző vállalkozás a Hyundaihoz néhány adaptert is kért, mint például silótoló villát, felső ürítésű könnyűanyag kanalat, föld/kavics kanalat. A gépet kérésükre felszereltük automata központi zsírzóberendezéssel, mezőgazdasági mintázatú gumiabronccsal, valamint gyári GPS-rendszer is található a homlokrakodón az üzemi adatok figyelésére. A gép igazi különlegessége, hogy főleg mezőgazdasági munkákra szánják a megszokott építőipari alkalmazás helyett.

 

 

A Hyundai néhány éve megjelent HL sorozatát a gyártó az alapoktól kezdve tervezte újra, hogy az még inkább megfeleljen az üzemeltetők elvárásainak. A tervezők nagy figyelmet fordítottak a teljesítményre, a gazdaságos üzemanyagfogyasztásra, valamint a hi-tech megoldásokra, melyek biztonságosabb, hatékonyabb, kényelmesebb és nem utolsó sorban sokoldalúbb munkavégzést tesznek lehetővé.

A Hyundai derékcsuklós homlokrakodókról és a választható specifikációkról további információt területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Kép: Baranyi Bertold, területi képviselő

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Kövecs Bálint, Építő- és anyagmozgatógép üzletág igazgató

 

 

Eladták az első Hyundai HX900 L típust Európában

 

A Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) forgalmazója a Taylor & Braithwaite – melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Cumbriában található – eladta első HX900 L lánctalpas kotrógépét a piacvezető, óriások bontására szakosodott ABLE UK-nek. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek