Eladták az első Hyundai HX900 L típust Európában

Eladták az első Hyundai HX900 L típust Európában

A Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) forgalmazója a Taylor & Braithwaite – melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Cumbriában található – eladta első HX900 L lánctalpas kotrógépét a piacvezető, óriások bontására szakosodott ABLE UK-nek.

Az ABLE UK székhelye Middlesborough-ban található, a cég bonyolult bontási és leszerelési folyamatokra szakosodott. A 90 tonnás HX900 L az ABLE Seaton Portban található telephelyén dolgozik, az észak-keleti parton, közel a Tees-folyó torkolatához, ahol a gép méretre vágja a fémet, ami ezután alkalmassá válik az újrahasznosításra. A HX900 L egy 10 tonnás ollóadapterrel van felszerelve, amellyel a nehéz bontási feladatokat végzik, illetve egy 4,85 köbméteres kanalat is használnak az ásási munkáknál.

A Taylor & Braithwaite értékesítési igazgatója, Chris Jordan a következőt mondta az ABLE igényeivel kapcsolatban: „A vállalat egy olyan gépet keresett, amely gyorsítja a fém újrahasznosításának folyamatát. Szükségük volt egy kotrógépre, amely mostoha körülmények között is dolgozik és képes megbirkózni a nehéz feladatokkal.

 

 

Chris beszélt az ABLE üzemeltetési vezetőjével, Philip Mangannal, és elmagyarázta, hogy a Hyundai milyen modelleket kínál, amelyek megfelelnek a követelményeiknek. Chris folytatta: „A legmegfelelőbb Hyundai gép beazonosítása után felvettem a kapcsolatot az ABLE beszerzési igazgatójával, Matthew Davies-szel és átbeszéltük a HX900 L specifikációit és képességeit, melyet az ABLE részletesen elemzett. A Matthew Davies-szel folytatott tárgyalások után Philip Mangan is egyetértett a végleges specifikációval és a költségekkel, és kezet ráztunk az üzletre. Kb. öt hónappal az első egyeztetés után megtörtént a gép leszállítása.”

 

 

Az ABLE UK már ismeri a Hyundai márkát, mivel 2016-ban a vállalat megvásárolt egy 43 tonnás R430LC-9A modellt. Chris hozzátette: „Az ABLE döntését nagyban befolyásolta a korábban vásárolt modell megbízhatósága. Az első Hyundai modelljük, az R430LC-9A rendkívül megbízható és robusztus gépnek bizonyult.

Chris így összegezte a történéseket: „Az ABLE-lel kötött üzlet mind a Taylor & Braithwaite, mind a Hyundai számára nagyon fontos, mert az ABLE vásárolta meg az első HX900 L gépet az Egyesült Királyságban és ez volt az első értékesített HX900 L típus Európában is. Ez a modell az Egyesült Királyságban működő legnagyobb Hyundai gép. Az üzlet eredményeképp számos új érdeklődést érkezett be hozzánk az új Hyundai modellre és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az első kereskedő mutatta be ezt a hatalmas gépet az Egyesült Királyságban. A közeljövőben több megrendelést is várunk.

Philip Mangan, az ABLE UK üzemeltetési vezetője megjegyezte: „Több, mint elégedettek vagyunk a 90 tonnás géppel, és nagyon várjuk az együttműködés folytatását. A HX900 L jól teljesít – ennél többet nem kérünk!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: HCEE / Hyundai

 

 

URALKODIK A TEREPEN

Az új HX sorozat gépei egyetlen erőteljes egységben egyesítik a legkorszerűbb kotrógép-technológiát és az „okos” újdonságokat. Hyundai ezekkel a gépekkel biztosítja a teljeskörű ellenőrzést a gépkezelő számára a munkakörnyezet felett. Az erő, amely többre képes, mint csupán az adott munka elvégzése…uralkodik a terepen! >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek