A Manitou Group PARTS márka megszületésével együtt megújult az alkatrész-csomagolás

A Manitou Group PARTS márka megszületésével együtt megújult az alkatrész-csomagolás

A Manitou Csoport Services & Solutions csapata az egyszerűség kedvéért frissítette összes alkatrészének csomagolását a franciaországi (CLPR), az egyesült államokbeli (Belvidere) és az indiai raktáraiban.

Más nagy cégcsoportokhoz hasonlóan a Manitou is egyetlen, Manitou Group PARTS márkanév alatt harmonizálja a látványt és alkatrészes kommunikációját. 2021 elején kapták meg az első termékek az új csomagolást, melyen a kommunikáció folytonosságának érdekében mindig rajta lesznek a csoport termékmárkáinak logói (Manitou, Gehl, Mustang by Manitou), erősítve az összest magában foglaló Manitou Group PARTS-ot.

 

 

Miért szükséges ez a változás?

A termelési eszközök optimalizálása, a beszállítói portfólió harmonizálása mellett egyszerűsíteni kellett a több, mint 500 ezer tételes alkatrész-katalógus kezelését. Ezért döntött úgy a gyártó, hogy a Manitou Csoport nevet aknázza ki és fejleszti kereskedelmi márkává.

Nincs többé „Genuine Manitou Parts” vagy „Xprt” jelölés a Gehl és a Mustang by Manitou márkák dobozain. Az új elnevezéssel a különböző gépmárkák azonos alkatrészeinek kezelését ésszerűsítik. A Manitou, a Gehl és a Mustang by Manitou alkatrészeit most már közös, kék szín népszerűsíti, amely lehetővé teszi az alkatrészek megkülönböztetését is.

Ez a lépés további garanciát jelent a minőségre, a szakértelemre, és hozzájárul a gépek életútköltségeinek csökkentéséhez (Total Cost of Ownership – teljes életútköltség, az eszköz birtoklásának költsége, röviden TCO).

Végül, de nem utolsósorban ez a lépés csökkenti mind a karton-, mind a műanyag csomagolás mennyiségét.

 

Ne feledje, 2021-ben új dobozban, de továbbra is a megszokott minőségben szállítjuk a Manitou Csoport alkatrészeit!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás, kép: Manitou / AXIÁL Híradó 2021. évi 1. szám

Elérhető

Kapcsolódó cikkek