A Manitou Csoport az Egyesült Királyságban terjeszkedik

A Manitou Csoport az Egyesült Királyságban terjeszkedik

A Manitou Csoport többségi részesedést szerzett az Egyesült Királyságban található Mawsley Machinery Ltd-ben. A Northampton közeli székhellyel rendelkező építőipari berendezéseket és szolgáltatásokat kínáló cég korábban is forgalmazott Manitou gépeket.

Az 1981-ben alapított Mawsley Machinery Ltd. fő részvényesei nyugdíjba vonultak, ez lehetőséget teremtett a Manitou Csoport számára, hogy a Midlands-ben történelmi Manitou-forgalmazónak számító vállalatba fektessen. A Mawsley két jelenlegi vezetője is befektet a cégbe, hogy folytassák a vállalkozást.

Ian Wright és Jane Sheldon, a Mawsley Machinery Ltd. távozó ügyvezető igazgatói így nyilatkoztak: „Büszkék vagyunk arra, hogy a Mawsley Machinery erős, stabil bázissal halad előre, amelyet a Manitou Csoport biztosít. A meglévő csapat szakértelme és professzionalizmusa biztosítja a folyamatos sikert.

 

 

Keith Pearce és Sam Sanderson, a Mawsley Machinery új ügyvezető igazgatói hozzátették: „Tárt karokkal üdvözöljük fő beszállítónkat, a Manitou-t. Ez a kapcsolat lehetőséget nyújt számunkra a növekedéshez, illetve ahhoz, hogy a márka full liner kereskedői legyünk. A partnerség révén tovább fejleszthetjük az ügyfélszolgálatot, amely mindig a Mawsley üzleti élvonalába tartozott.

Michel Denis, a Manitou Csoport elnök és vezérigazgatója elmondta: „A Mawsley Machinery nagyszerű, magas szakértelmű csapattal, kiváló felkészültséggel és erős piaci pozícióval rendelkezik, különösen a szerviz területén. A midlands-i forgalmazó cég átvételével a Manitou Csoport megerősíti helyét az Egyesült Királyságban a berendezések értékesítése és a szolgáltatások területén. Ezzel a hosszú távú stratégiai megközelítéssel párhuzamosan támogatjuk és fejlesztjük az összes márkát, amelyet a Mawsley Machinery Ltd. kínált ebben a régióban.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Mawsley Machinery Ltd. Facebook oldala

Forrás: Manitou

 

 

MLT 961 – Nem aprózza!

 

Nagygazdaság, nagy anyagmennyiség, nagy anyagmozgatási feladatok – itt nem érvényesül a sok kicsi sokra megy elv, vagy az „aki sokat markol, keveset fog” népi bölcsesség. A nagy Manitou játszi könnyedséggel kezeli a tonnákat. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek