A legsárosabb földeken is helytáll

A legsárosabb földeken is helytáll

A gabona betakarítás nem ment mindenhol olyan egyszerűen, mint ahogyan az egy ideális évben, nyáron zajlik. Többször szakította meg a folyamatot kisebb-nagyobb zivatar, esetenként felhőszakadás. Erre a speciális helyzetre is igyekszünk megoldást kínálni.

Az idei aratás a lezúduló hatalmas eső miatt több régióban eddig nem tapasztalt akadályok elé állította a gazdálkodókat, melyet a gumihevederes járószerkezettel szerelt betakarítógépekkel lehet leküzdeni.

Akik a kerekes járószerkezet mellett döntenek egy betakarítógép vásárlása során, ilyen körülmények között sajnos megállni kényszerülnek. E helyzet kiküszöbölésére kínáljuk a CAMSO gumihevederes járószerkezeteit. A gumihevederes járószerkezet előnye, hogy a kerekes járószerkezet felfekvő felületéhez képest, többszörös felületnagyságot biztosít a gép számára, megkönnyítve ezzel a vízállásos, szikes területeken való haladást. Mindemellett száraz körülmények között a talajnyomást is láthatóan csökkenti, megkönnyítve ezzel a betakarítást követő talajmunkákat.

 

 

Számos típusa elérhető a gumihevederes járószerkezetnek, legyen szó kombájnról, silózóról, vagy traktorról, a CAMSO egyedi megoldásokkal támogatja partnereit. Az AXIÁL már több éve forgalmazza a CAMSO gumihevederes járószerkezeteit. Az elmúlt évtized során sikerült komolyabb darabszámot értékesíteni országszerte, mely jó referenciát ad azon partnereinknek, akik most vagy a jövőben tervezik a járószerkezet vásárlását.

 

 

A legfrissebb értékesítésünk a Gádorosi MGTSZ LEXION 660 típusú betakarítógéphez kapcsolódik. Papp János, ügyvezető igazgató elmondta, több olyan területet művelnek, mely vízállásos, szikfoltos, és az elmúlt 2 hónapban 400 mm eső is esett,  mely teljesen ellehetetlenítette a gabona betakarítását ezeken a területeken. A járószerkezet és egy hajtott hátsó híd felszerelésével azonban az időjárási körülmények által okozott nehézségek egyszerre megszűntek. Mindemellett a betakarítást követően a tarló elmunkálása a későbbiekben kevésbé jelent majd fejtörést.

 

A képek magukért beszélnek. További információért keresse az Alkatrészüzletág területi képviselőit!

 

Szöveg és kép: Juhász-Nagy László, CLAAS-csoportvezető, Alkatrészüzletág

Elérhető

Kapcsolódó cikkek