„A legjobb futóművet az agráriumnak”

„A legjobb futóművet az agráriumnak”

2019. április 5-én ezzel a szlogennel szervezte meg a BPW Hungária Kft., a MEGOSZ és a PREGA nagyszabású agrártalálkozóját és szakmai napját a BPW szombathelyi telephelyén. A rendezvényen az AXIÁL Kft. is képviseltette magát.

 

A résztvevők között voltak korábbi mezőgazdasági miniszterek, gépgyártók, gépforgalmazók, banki szakemberek, valamint különböző méretű mezőgazdasági vállalkozások képviselői.

Mándli Péter, a BPW Hungária Kft. ügyvezető igazgatója és Dr. Hende Csaba miniszter a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelenteket.

 

 

Ezt követően az érdeklődők gyárlátogatáson vettek részt, ahol megismerhették a profi futómű gyártását. Bemutatták a BPW első hidraulikusan hajtott tengelyét, amely mostoha körülmények között segíti a munkavégzést. Előadások hangzottak el a mezőgazdasági járművek biztonságtechnikai kérdéseiről, a típusbizonyítványokról. A szántóföldi logisztika mellett banki finanszírozásról is tájékozódhattak az érdeklődők. Emellett egész nap zajlott a kerékagy szerelési verseny is.

 

Mándli Péter, a BPW Hungária Kft. ügyvezető igazgatója

 

A szakmai nap egy kerekasztal-beszélgetéssel zárult, ahol az AXIÁL Kft.-t Angeli Gyula termékmenedzser képviselte. A jelenlévők véleménye az volt, hogy a nagyobb szállító járművek beszerzése felé tart a piac, ezekkel a mezőgazdasági szerelvényekkel elkerülhető az úthasználati díj és a munkavégzés ideje sem ütközik korlátokba.

 

Összeállította: Angeli Gyula, termékmenedzser

Forrás és kép: BPW Hungária Kft.

 

Jobbról a második résztvevő, Angeli Gyula, az AXIÁL Kft. termékmenedzsere

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek