A leginnovatívabbak között

A leginnovatívabbak között

Immáron 15. alkalommal ítélte oda a német AGRARTECHNIK szaklap a rangos Service Award díjat a legjobb mezőgazdasági technológiákat forgalmazó vállalatoknak. Mi sem jöttünk üres kézzel haza!

A 2016. január 15-én Würzburgban, a Német Mezőgazdasági Napokon (LTU) átadott díjat idén szolnoki csapatunk kapta meg és az AXIÁL Kft. román leányvállalatát, a Munax céget is díjazták a grandiózus eseményen.

Egyre erőteljesebb a verseny a mezőgazdasági gépgyártás ágazatában, ezért az erre szakosodott vállalatok jelentős szerkezeti változások előtt állnak. Az AGRARTECHNIK Service Award verseny gyártó-független szakmai zsűrije arra ösztönzi a résztvevő cégeket, hogy a gépeikhez kapcsolódó szolgáltatásokra helyezzenek nagyobb hangsúlyt, így még inkább felkészülhetnek a jövő kihívásaira.

 

 

A komplex pályázati folyamat első része, hogy egy, 400 kérdésből álló kérdőívet kell kitölteniük a vállalkozásoknak. Ez útmutatóként szolgál a vállalkozóknak a saját cégük elemzéséhez is, de ezt a dokumentációt értékeli a zsűri is, melynek tagjai Franz-Josef Borgmann, a Mezőgazdasági Gépesítési Szövetség tiszteletbeli elnöke, Johannes Haedicke és Frederik Masur, az AGRARTECHNIK szaklap szerkesztői.

Nagyon fontos, hogy a jó szolgáltatás több mint klasszikus technikai ügyfélszolgálat. Ezért nemcsak a műhely, az alkatrészraktár és a logisztikai területeket és az ahhoz kapcsolódó tevékenységeket vizsgálják, hanem az ügyfelek tájékoztatásának módjait, mint például a szolgáltatási kínálat megjelenítését, a marketingeszközöket, vagy épp az elektronikus adatfeldolgozás hatékonyságát. Természetesen az alkalmazottak viselkedése, hozzáállása fontos szerepet játszik az értékelésben.

 

 

Mindezeket figyelembe véve biztosítja az AGRARTECHNIK Service Award verseny az egyetlen, gyártó-független sztenderdet a mezőgazdasági gépek forgalmazására szakosodott cégeknek, mely a német határokon túl is érvényes, hiszen számos más európai országból vesznek részt a megmérettetésen. 

Idén összesen 13 német, román és magyar vállalatnak - köztük szolnoki telephelyünknek is - ítélték oda a Service Award díjat, mely jó alapot teremt a további fejlődéshez.

 

Gratulálunk a szolnoki és a román kollégáknak!

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek