A KOUIMTZIS csoport a Fendt új importőre Görögországban

A KOUIMTZIS csoport a Fendt új importőre Görögországban

A mezőgazdaság fontos szerepet játszik Görögország gazdasági fejlődésében. Március 1-jétől a családi tulajdonban lévő KOUIMTZIS lett a Fendt új importőre a teljes görög piacon, a létrehozott hálózatukat az új és régi ügyfelek támogatására használják.


„A többi európai piachoz képest a görög viszonylag kicsi. A mezőgazdaság azonban fontos szerepet játszik az ország gazdasági fejlődésében” – mondja Christian Erkens, a Fendt európai és közel-keleti térség (a továbbiakban EME) értékesítésért felelős igazgatója. „A KOUIMTZIS csoport erős partner Görögországban nem csupán egy családi vállalkozás, amely több mint 80 éve működik, és amely erős országos hálózatot hozott létre, hanem olyan társaság is, amely értékes tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági gépek és azok forgalmazása területén.”

 

A képen a KOUIMTZIS és a FENDT képviselői


KOUIMTZIS vállalatot 1936-ban alapították, családi tulajdonban van, jelenleg a harmadik generáció vezeti. „Olyan fiatalok vagyunk, akik lelkesek és profik, akik valóban meg akarják változtatni Görögországot ezekben a kritikus időkben”, mondja Athanasios Kouimtzis, a vállalat társtulajdonosa és ügyvezetője. „Nem egyszerűen megpróbálunk eladni egy másik traktort”, hangsúlyozza a társtulajdonos-ügyvezető. „Mi inkább megpróbáljuk megmutatni, hogy a Fendt megoldást kínál a görögországi mezőgazdasági ágazat jelenlegi problémáira.” A Fendt új importőreként a KOUIMTZIS meg kíván győződni arról, hogy azok az ügyfelek, akik új gépet akarnak vásárolni, egyszerűen hozzáférjenek ahhoz, és azok az ügyfelek, akik már rendelkeznek Fendt erőgéppel, megkapják a megérdemelt szolgáltatásokat. „Jelenleg sok gazdálkodónak problémája van, amikor hozzáférést kér a professzionális szolgáltatásokhoz és a szükséges alkatrészekhez”, magyarázza Athanasios Kouimtzis. „Mindazonáltal ez egy olyan probléma, melyet erős hálózatunk révén megoldunk.” Az új szerződés, amely márciustól lép hatályba, időben érkezik. „A mezőgazdaság ismét vonzóvá vált. A válság idején sok fiatal visszatért az iparághoz. Ők nagyon technológia-vezéreltek, lelkesek és pozitív változást szeretnének hozni a görög mezőgazdaságba”, összegzi az ügyvezető.

 

A vállalat székhelye Thesszalonikiben


Az első Fendt-gépeket már bemutatták február végén Görögország legnagyobb vásárán, az „Agrotica” elnevezésű rendezvényen, Thesszalonikiben. „Azóta sok potenciális ügyfelünk érdeklődött a Fendt iránt” – mondja Athanasios Kouimtzis. Április 12. és 15. között nyílt napokat tart a vállalat Thesszalonikiben és bemutatja a 200 V/F/P, a 300, az 500, a 700, a 800 és 900 Vario sorozatú Fendt traktorokat. Emellett a látogatóknak lehetőségük nyílik arra is, hogy megtekinthessenek egy modellt az 1000-es sorozatból és megnézzenek néhány kombájnt az E, L és C sorozatból. Athanaios Kouimtzis és csapata több ezer látogatót vár.

 

Április 12-től 15-ig a KOUIMTZIS nyílt napokat tart Thesszalonikiben


Görögország területének mintegy 30%-a termőföld, amelyet művelnek is. Jelenleg mintegy 528.000 görög dolgozik az ágazatban, ami a teljes munkaerő közel 12%-a. Az Európai Unióban Görögország a gyapot és a dohány legfőbb termelője. Egyéb görög mezőgazdasági termék a búza, az árpa, a rizs, az olajbogyó, az olívaolaj, a bor, a szőlő, a dinnye és a paradicsom.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser
Forrás és kép: Fendt.com

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Nagytraktorok ereje és fogyasztása: kiütéssel győzött a Fendt


Étvágy és nyers erő tekintetében nincs párja a Fendt 1000 Vario szériának. Ez derül ki egy legutóbbi tesztből, amely igencsak meglepő eredményeket hozott, hiszen a zöld gépek 20 százalékos gazdaságossági fölényéről tanúskodik a vetélytársakkal szemben. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek