A Konecranes a holland Alpherium terminálnak szállított le konténerkezelő targoncákat

A Konecranes a holland Alpherium terminálnak szállított le konténerkezelő targoncákat

2019 márciusában a Konecranes második Flow Drive konténerkezelő targoncáját szállította le a Alphen aan den Rijnben található CCT Alpherium belvízi kikötő termináljának. A vállalat nemrégiben egy harmadik gépet is rendelt.

Az Amszterdam és Rotterdam között majdnem félúton található belvízi terminál kapacitása évente több mint 200.000 TEU szabványkonténernek felel meg. A környezetvédelem és a hatékonyabb kezelés érdekében 2018-ban az Alpherium két Konecranes Flow Drive konténerkezelő targoncába fektetett be, melynek célja az üzemanyag-fogyasztás, a költségek, valamint a szén-dioxid kibocsátás, illetve a zaj csökkentése volt.

 

 

A gépkezelők szinte azonnal visszajelzést adtak Ivo Hilhorst terminálvezetőnek az új gépek működéséről. Azt mondták, hogy a géppel zökkenőmentes a haladás, átvitelt értinő problémák nélkül. A fékezés és a hátramenet egyszerűbb, a manőverezés kiváló. Ezen túlmenően a targonca alacsonyabb zajszint mellett futott, ami kellemesebbé tette a jármű üzemeltetését és jobb választás az éjszakai műszakban. Azt is észrevették, hogy az üzemanyag-fogyasztás mintegy 25%-kal csökkent.

Nagyon örültünk az első Flow Drive gépünknek”, mondta Hilhorst. „Olyan jól teljesített, hogy egy évvel később még egyet beszereztünk. Tervezzük, hogy az összes régi konténerkezelő gépünket Konecranes Flow Drive járművekkel helyettesítjük és ezért még egy rendelést leadtunk.

 

 

Az ügylet közvetítéséért a Peinemann Mobilift Group felelős. Rotterdam egyik kiemelkedő gépforgalmazójaként a vállalat az Alpherium számára teljes szerviz- és karbantartási csomagot kínált. „Folyamatosan foglalkozunk környezetvédelmi kérdésekkel, beleértve az üzemanyag-fogyasztás csökkentését is”, mondta Marcel Toepoel a Peinemanntól. „Minden gépet TRUCONNECT távfelügyelettel is felszereltek.

A Koncecranes három ECOLIFTING koncepciót is kidolgozott: Power, Flow és Hybrid. Ezek olyan innovatív mérnöki megoldásokat tartalmaznak, melyek az ügyfelek pénzének megtakarítására, a teljesítmény fenntartására és a környezet javára irányulnak. A Flow Drive a hidrodinamikai és a hidrosztatikus technológia kombinációját alkalmazza a nagy sebesség hatékony és az alacsony sebesség precíz kihasználására. Az eredmény: lenyűgöző teljesítmény az ügyfelek, az Alpherium számára.

Nagy örömünkre szolgál, hogy hallhatjuk, az ügyfeleink mennyire szeretik a Flow Drive-ot”, mondta Tobia Åkesson, a Konecranes Lift Trucks területi értékesítési vezetője. „Az ECOLIFTING segít abban, hogy jobb döntéseket hozzanak a vállalkozások saját érdekükben és a jövő számára is.”

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Spaltenberger Tamás, termékmenedzser

Forrás és kép: kclifttrucks.com

 

 

Bemutatkoznak a svéd óriások!

 

A raklapszállító „békától” az önjáró daruig, bármilyen anyagmozgatási problémára megoldást kínálunk. Idén tovább bővült a paletta a KONECRANES márka gépeivel is! >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek