A HX220A L bevezetése: az új Hyundai A-sorozatú kotrógép, ami megváltoztatja a világot (+videó)

A HX220A L bevezetése: az új Hyundai A-sorozatú kotrógép, ami megváltoztatja a világot (+videó)

Bemutatkozik az új A-sorozat – a HX220A L az első Stage V előírásoknak megfelelő Hyundai gép.

Felvértezve az új technológiákkal, az új 22 tonnás lánctalpas kotró kiváló üzemanyag-hatékonysággal, fejlett vezérléssel és kibővített technológiai háttértámogatással rendelkezik.

 

 

Fejlett technológiák a modern munkahelyhez

A HX220A L új korszakot vezet be. Új motorral (Stage V), új hidraulikus átfolyásvezérléssel, továbbfejlesztett kezelőszervekkel, 2D / 3D gépvezérléssel, új biztonsági funkciókkal, valamint hatékonyabb termelékenységgel a 22 tonnás lánctalpas kotrógép nyomot hagy az építőiparban.

 

Új technológia a HX220A L-ben

 

EPFC

Auto Safety Lock

Eco Guidance

MG / MC

Stage V

x

x

x

x

Üzemanyag-hatékonyság

x

 

x

 

Termelékenység

x

 

 

x

Biztonság

 

x

 

x

Kényelem

 

 

 

x

 

  • EPFC (Electric Positive Flow Control): Elektromos pozitív átfolyásvezérlés. Az EPFC javítja az üzemanyag-hatékonyságot és az irányíthatóságot a kotrógép-műveletek során.
  • Auto Safety Lock: Az automatikus biztonsági zár megakadályozza a kotró nem kívánt működését / indítását, ami javítja a biztonságot.
  • Eco Guidance: Szó szerint környezetbarát vezérlést jelent, ez jelzi a „nem hatékony működés” állapotát azért, hogy megakadályozzák a nem megfelelő munkavégzési szokások miatti felesleges üzemanyag-fogyasztást.
  • MG / MC (Machine Guidance / Machine Control): A gépvezérlés vagy gépellenőrzés jelzi a munka állapotát és automatikusan kontrollálja az adaptereket, hogy segítse a kezelő munkáját. Az MC szinte automatikus munkavégzésre alkalmassá teszi a gépet, ezzel költséghatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé, részben kiváltva ezzel az élő munkaerő igényt.

 

Kiemelt szerviz jellemzők a HX220A L-en

 

ECD

MCD

FOTA

HCE-DT

Havi jelentés

Stage V

x

x

x

x

x

Üzemidő

x

x

x

x

 

Irányítás

 

 

 

 

x

 

Az állásidő csökkentése

Minden A-sorozatú kotrógép számos új funkciót tartalmaz, amelyeket azért fejlesztettek ki és teszteltek le, hogy a javítsák a gép valós üzemidejét.

 

  • ECD (Engine Connected Diagnostics): A motor teljesítményéről diagnosztikai jelentéssel (e-mailben, mobilon, HiMATE alkalmazáson, vagy a HCE saját telemetriai rendszerén keresztül) támogatja az értékesítés után a technikusokat és a kereskedőket. Ez a megoldás lehetővé teszi a motor hibakódjának távoli figyelését és biztosítja, hogy a szakemberek a szükséges eszközökkel érkezzenek a helyszínre a felmerülő meghibásodás kijavítására.
  • MCD (Machine Connected Diagnostics): Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a gép teljesítményéről a HiMATE-ben feltüntetett adatokat összegyűjtse és elemezze.
  • FOTA (Firmware Over The Air): Ez távoli szoftverfrissítéseket tesz lehetővé az MCU (Machine Control Unit) és az RMCU (Remote Machine Control Unit) számára, a szoftverfrissítés elérhető a HiMATE-ben. A gép indításakor az operátor értesítést kap arról, hogy telepítenie kell az MCU és az RMCU frissítéseit, amikor pedig az üzemeltető befejezte a telepítést, akkor a kereskedő megerősítést kap erről.
  • HCE-DT: Ez a Hyundai Construction Equipment cég offline gépdiagnosztikája, amely HiMATE felhasználói hitelesítéssel nyújt hibaelhárítási információkat.
  • Havi jelentés: A HiMATE által létrehozott jelentés lehetővé teszi a flottakezelés javítását azáltal, hogy e-mailben információkat küld a műveletek összegzéséről és az üzemanyag-fogyasztás elemzéséről.

 

 

A károsanyagkibocsátás csökkentés az új Cummins motorral

Az A-sorozat kipufogógáz-utókezelése a „minden az egyben” megoldáson alapul, amely kombinálja az egyedi kipufogót a dízel-oxidációs katalizátorral (DOC), a DEF befecskendezővel (SCR) és egy dízel részecskeszűrővel (DPF).

Fontos szempont, hogy a kipufogógáz-visszavezetést (EGR) el lehessen különíteni a többi technológiai fejlesztéstől. Így egy egyszerű, de erőteljes és ugyanakkor környezetbarát megoldást kapunk – fokozott megbízhatósággal és könnyű karbantartással -, és mindenekelőtt csökkentett üzemanyag-fogyasztással és alacsonyabb működési költséggel.

 

 

Komment az újdonsághoz

Peter Sebold, a HCEE termékszakértője a következőt nyilatkozta: „A HX220A L indítja el az A-sorozatunk bemutatását – az intelligens funkciókkal rendelkező gépek szériáját, amely kielégíti modern társadalmunk igényeit az okos és tiszta, valamint robusztus és termelékeny gépek iránt. Ezek a Hyundai erősségei.”

 

Technikai specifikációk

Modell

HX220A L

Motor

Cummins B6.7

Névleges teljesítmény

130 kW / 174 LE

Üzemi súly

22.100 kg

Gépszélesség/ Lánctalpszélesség

2.990 mm / 600 mm

Max. ásási mélység

6.730 mm

Max. ásási elérés

9.980 mm

Fordulási sugár

2.890 mm

Kanál ásóerő (ISO)

165 kN

Kanálszár szorítóerő (ISO)

116.1 kN

 

További információt Hyundai gépeinkről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Kövecs Bálint, Építő- és anyagmozgatógép-üzletág igazgató

Forrás és kép: Hyundai / HCEE

 

 

A Hyundai 25 éves évfordulóját ünnepli Európában

 

A HCEE (Hyundai Construction Equipment Europe) 25 éves évfordulóját ünnepli Európában. A vállalat 1995-ös, Geelben (Antwerpen tartomány, Belgium) történt debütálása óta új, modern európai központot hozott létre Tessenderloban (Limburg tartomány, Belgium). >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek