A Hellfesten tüsténkedett a Manitou

A Hellfesten tüsténkedett a Manitou

A hétvégén, június 21-22-23. napokon rendezték meg Franciaországban a nemzetközi Hellfest Open Air rockfesztivált. Az esemény különböző építési szakaszaiban a Manitou gépek segítették a munkát.

Az egyik legnagyobb francia zenei fesztiválként, egyúttal az egyik legnagyobb európai rockfesztiválként számontartott rendezvényt hagyományosan júniusban Clissonban, Loire-Atlantique megyében szervezik meg. A Hellfest a Fury Festből nőtt ki, amelyet 2002 és 2005 között rendeztek meg. A Hellfest első önálló megrendezésére 2006-ban került sor, ekkor 22.000 látogató volt kíváncsi a koncertekre, de a látogatók száma folyamatosan növekedett, a Wikipédia szerint 2017-ben a naponta eladott jegyek darabszáma 55.000 volt.

 

 

A fesztivál a hard rock, a heavy metal és az extreme metal zenei stílusokra összpontosít. Rengetegen kíváncsiak pl. a Kiss, ZZ Top, Slayer, Whitesnake, stb. fellépésére, illetve azokra a látványos showműsor elemekre, melyek a tömeg hangulatának fokozására hivatottak. Utóbbiak építési munkáiban a Manitou gépei volt segítségére a szervezőknek: egy-egy M30-2, MT 1435, MT 1033, MRT 2550+, ATJ 16 és ATJ 280-as típus. A sokoldalú, „mindent kezelő” (franciául manie tout) gépek ebben a környezetben is helytálltak.

 

További információt a Manitou gépekről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Manitou Facebook, Wikipédia

 

 

Új létesítményt adott át a Manitou

 

A Manitou España egy teljesen új központot nyitott meg Alcalá de Henaresben, Madridtól keletre. A leányvállalat korábban San Augustín de Guadalixban volt, a várostól északra. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek