A Fendt a német traktorpiac élén

A Fendt a német traktorpiac élén

Megérkeztek Németország 2018-as erőgép nyilvántartási adatai. A számok azt mutatják, hogy a Fendt továbbra is lenyűgözi a német gazdálkodókat és vállalkozókat minden 51 lóerőnél magasabb kategóriában és három Fendt modell a nemzet kedvence is lett.

„Örömömre szolgál, hogy a Fendt traktorok ismét a német gazdálkodók első számú választásai között szerepelnek. A regisztrációs tábla élén lenni nem jelent megszokást számunkra, mert az egész Fendt csapat és forgalmazóink kemény munkája és elkötelezettsége benne van.” – mondja Andreas Loewel, a németországi Fendt értékesítés vezetője. „Figyelembe véve, hogy csak 70 LE-től kínálunk erőgépeket, fontos eredmény számunkra, hogy 24,6%-os piaci részesedéssel vezetjük a 51 lóerő plusz kategóriát.”

 

 

Minden teljesítményosztályban

A Fendt traktorok különböző teljesítményosztályait tekintve a Vario gépek négy élén is szerepelnek. Különösen jó eredményt értek el a Fendt erőgépek a 201 lóerő plusz kategóriában, 35,7%-os piaci részesedéssel rendelkeznek Németországban.

 

 

 

A Vario-k a nemzet kedvencei

A traktormodellek szerinti bontás azt mutatja, hogy a Fendt birtokolja a „Nemzet kedvence” kategória első három helyezését is. Az egész 700-as sorozat messze a legnépszerűbb erőgép széria Németországban – nemcsak az érzelmek alapján, hanem a márkakereskedőktől vásárolt gépadatok is megerősítik ezt.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek