A De Rycke verhuur 21 Hyundai géppel bővíti bérelhető flottáját

A De Rycke verhuur 21 Hyundai géppel bővíti bérelhető flottáját

Az üzletet a HMB, a Hyundai belga forgalmazópartnere hozta tető alá. A megállapodás a kereskedő és a márka iránti bizalomnak, a mindenre kiterjedő háttérszolgáltatásoknak és a kiváló árnak köszönhetően jött létre.

A De Rycke verhuur Belgium egyik legnagyobb bérgépekkel foglalkozó vállalkozása, fióktelepei Beveren-Waas-ban, Boom-ban, Evergem-ben, Tubeke-ben és Tessenderlo-ban találhatók. Több mint 3000 gépet tartalmazó flottájával minden munkához megfelelő felszereléssel rendelkezik.

A bérgépek iránti megnövekedett kereslet hozta a De Rycke verhuur-t a HMB-hez. A HX és HW gépek jól ismertek tartósságukról, kezelői kényelmükről (többek között nagy fülkével, légkondicionálóval, nagy érintőképernyővel rendelkeznek) és nem utolsó sorban biztonságukról. A vásárlás 21 gépet foglal magába: 5 db 23,5 tonnás HX235 LCR, 5 db 22 tonnás HX220 L, 2 db 38 tonnás HX380 L típusú lánctalpas kotrógépet, valamint 2 db 5,5 tonnás HW55-9A és 2 db 14 tonnás HW140 típusú gumikerekes kotrót, továbbá 5 db kompaktrakodót.

 

A képen Peter De Rycke (De Rycke verhuur) és Nico De Smit (HMB)

 

A De Rycke verhuur már ismerte a HMB-t. A szerződés kiindulópontja a Nico De Smit, a HMB kereskedelmi képviselője és a De Rycke verhuur alapítója, igazgatója közötti személyes kapcsolat. Ezenkívül az ügyfél szerint az is közrejátszott, hogy a Hyundai márka 25 éve állandó értéket képvisel az európai piacon. A koreai gépek megfizethetők, és az évente történő, megbízható szervizelés után komoly maradványértékkel rendelkeznek. További előny, hogy a HMB fióktelepeinek elhelyezkedése. Ezen felül a De Rycke verhuur legújabb telephelye közvetlenül a Hyundai európai székhelye mellett található, Tessenderlo-ban, ahol 12.000 négyzetméter alkatrészraktár is található. Ez a gyors szolgáltatás garanciáját jelent, amely egy ilyen iparágban kiemelkedően fontos!

Nico De Smit a HMB-től pozitívan értékeli a mérföldkövet: „Minden a jó bizalmi kapcsolattal és a felek közötti nyílt kommunikációval kezdődött. A verseny természetesen erős volt, de átláthatóan és gyorsan cselekedtünk, nyilvánvalóan jó üzlet volt. Meggyőződésem, hogy együttműködésünk minden érintett fél számára előnyös. Időközben megérkeztek a De Rycke verhuur gépkölcsönző partnereitől az első visszajelzések is, amelyek rendkívül pozitívak: kellemesen meglepte őket a gépek a kényelme és az emelési kapacitása.”

Peter De Rycke így fogalmaz: „Valójában elég egyszerű a dolog. A versenyképesség megőrzése a siker kulcsa. Folyamatosan dolgozunk a flottánk megújításán. Az a küldetésünk a De Rycke verhuur-ban, hogy a legjobb minőséget és szolgáltatást nyújtsuk a legversenyképesebb áron. Ennek elérése érdekében tökéletes megegyezést találtunk a HMB-vel és a Hyundai (HCEE) céggel.”

Bart Brepoels, a HCEE építőipari berendezések értékesítési vezetője: „Ez buzdító a HCEE számára. Egyre erősebb partnerré válunk az gépbérlet területén. Belgiumban található európai alkatrészraktárunkkal és jól felépített viszonteladói hálózatunkkal – ahol a személyes kapcsolat és a jó, gyors kiszolgálás továbbra is számít – felkészültünk az ágazat bővítésére. A HMB-nek természetesen ebben kulcsszerepe van, hiszen közvetlen kapcsolatban vannak a De Rycke verhuur-ral. A kereskedőbe vetett bizalom a HCEE/Hyundai ismereteivel és tapasztalataival sikertörténethez vezetett!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Hyundai

 

 

Megbízhatóságértékelő Központ építésébe kezdett a Hyundai

 

2019 szeptemberében a Hyundai (HCE – Hyundai Construction Equipment) Megbízhatóságértékelő Központ építésébe kezdett Yonginban (Gyeoggi-do, Dél-Korea), hogy erősítsék versenyképességüket. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek