75 km-en belül bárhol az országban

75 km-en belül bárhol az országban

Gazdálkodjon az ország bármely pontján, 75 km-en belül biztosan talál egy AXIÁL szervizpontot. Az elmúlt években 14 ezer négyzetméterre bővült a szerviz hasznos területe, ennek nagy része fedett, jól felszerelt műhely

Vegyünk egy olyan esetet, hogy az aratás kellős közepén lerobban a kombájnunk és sajnos a hibát nem lehet kint a területen orvosolni. Ez minden gazda rémálma. Képzeljük el, hogy ott állunk a tábla szélén, vakarjuk a fejünket, mit is tegyünk, hiszen holnaputánra már esőt ígért a meteorológia. A leghatékonyabb megoldás, ha bevontatjuk gépünket egy szakszervizbe, jelen esetben az AXIÁL-hoz, mondjuk Debrecenbe.

 

 

Miért jó ez?

Műhelyeink felszereltsége kifogástalan, többek között 3,5-5 tonnás híddaruval is rendelkeznek. A speciális hidraulikus emelők, daruk azt a célt szolgálják, hogy csökkenjen egy-egy javítási munka ideje. Vegyünk példának egy 360 lóerős erőgép komplett kerekének (felni, gumiköpeny, keréksúly) mozgatását, vagy egy fülke leemelését. Gondoljanak bele, hogy ez mennyi időt vesz igénybe egy féltető, vagy egy gépszín alatt és mennyit egy speciális daruval felszerelt műhelyben? A sokszor két méter átmérőjű kerekekhez a kerékforgató és kerékszerelő egység is nélkülözhetetlen. A szervizeink berendezése lépést tart a technika fejlődésével: a régi mérőpálcát mára felváltotta a sokkal pontosabb lézeres futómű-beállítás. Műhelyeinkben teljes levegőrendszert építettünk ki, ami annyit jelent, hogy minden szerelőállás levegő- és kábeldobbal van ellátva, ami nagyban felgyorsítja a munkát.

Ezek alapfelszereltségek műhelyeinkben, de emellett az ország területén bárhova kérhető speciális szolgáltatásaink például a motorfékpadi mérés, vonalbafúrás, motorfelújítás, hidrosztatika javítás. Ezen javítások végzése és ellenőrzése mögött olyan ultramodern technikai eszközökkel rendelkezünk, amik az adott egység saját, életszerű igénybevételét szimulálják, pontos diagnózist adva a hibáról, illetve a javítás végeztével a próbaüzenet is pontosan, személyre szabva tudjuk elvégezni.

Központi műhelyünkben a gumiszerelés is a napi feladatok közé tartozik. A szolgáltatás annyira népszerűvé vált, hogy pár éve még egy berendezést vásároltunk és állítottunk csatarendbe. A leggyakrabban a munkagép-gyártóknak szerelünk egyszerre 100-150 darabot, de felszereljük az ügyfelek hozott vagy nálunk vásárolt köpenyeit is: évente mintegy ötezer abroncs megy át a kezünk alatt.

 

Forrás és kép: Alkatrész Akció 2017. június 35. oldal

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek