40+ Konecranes megrendelés

40+ Konecranes megrendelés

A Toll Csoport több mint 40 gépet rendelt a Konecranes ausztrál forgalmazóján keresztül. Az óriási megrendelés homlokvillás és konténerkezelő targoncákból áll, ezek mindegyike megfelel a vevő szigorú követelményeinek és a szélsőséges ausztrál éghajlatnak.

A Toll Csoport kiterjedt globális logisztikai hálózattal rendelkezik, 1200 helyszínen, több mint 50 országban működik. 40.000 alkalmazottal különböző szállítási és logisztikai megoldásokat kínál országúton, vasúton, levegőben és vízen.

A megrendelő kérésére minden járművet TRUCONNECT távfelügyelettel és számos, személyre szabott funkcióval látnak el, amelyek növelik a biztonságot, a termelékenységet és a megbízhatóságot.

 

 

A Toll 2018 harmadik negyedévében adta le megrendelését és 2019 elején kezdik meg a gépek leszállítását Ausztráliába. Az ausztrál forgalmazó, a United Forklifts országos hálózata és közúti járművek biztosítják a karbantartást és a műszaki támogatást.

Patrik Lundbäck, a Konecranes targoncák értékesítési igazgatója szerint: „Nagyon örülünk és nagyra becsüljük, hogy ilyen nagy megrendelést kaptunk a Toll Csoporttól. Ez az egyik legnagyobb Konecranes targonca megrendelésünk és Ausztrália az egyik legnagyobb piacunk. A United Forklifts megoldásai révén a Konecranes több mint 500 targoncát szállított már le ügyfeleinek Ausztráliába az elmúlt 20 évben.”

 

 

Trent Osborne, a United Forklift marketingért és értékesítésért felelős menedzsere szerint: „Nagyon erős kínálattal rendelkezünk a Konecranes innovatív és minőségi termékeiből, ezt kombináljuk az országos szolgáltatási hálózatunkkal, így olyan megoldásokat és támogatást tudunk nyújtani a Toll Csoport számára, amire szükségük van.”

 

További információt a Konecranes gépekről IDE kattintva találhat!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Konecranes

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek