300.000. műtrágyaszórójának megjelenését ünnepli a SULKY (+videó)

300.000. műtrágyaszórójának megjelenését ünnepli a SULKY (+videó)

Az alkalomból az ECONOV típusú, 9500 literes űrtartalmú XT130-as gépet feketére festették és speciális „Black Edition” jelölést kapott.

Egy magyar vásárlónak lesz lehetősége megkapni a SULKY jubileumi műtrágyaszóróját, ezért hamarosan a gyártó útnak indítja azt hazánk felé, az AXIÁL telephelyére.

 

 

Julien Burel, a BUREL csoport elnöke így reagált erre a kivételes szállításra:

„Büszkén jelentjük be a 300.000. műtrágyaszóró megjelenését. Nagy kaland ez az 1936-os megalapítás óta! Eredetileg 1936-ban nagyapám Fabien Burel, egy fiatal kovács készítette el az első állat által vontatott vetőgépet. 1949-ben kezdte meg első műgytrágyaszórójának gyártását Sulky Major néven. 1967-ben apám csatlakozott a céghez és mindenekelőtt a szervezeti struktúra, tervezőiroda, valamint a minőségmenedzsment létrehozása fűződik a nevéhez. Én 1997-ben csatlakoztam a céghez az üzlet- és az exportértékesítés fejlesztése érdekében.

Nagyapám ma nagyon büszke lenne, ha látná a 300.000. műtrágyaszóró megjelenését! Természetesen a filozófia változatlan maradt az évek alatt; mindig pontosan szórni az ügyfelek megelégedésére. Nyilvánvalóan sok újítás történt 1936 óta. A technológiai fejlődés rengeteg precíziós, elektronikus és digitális fejlesztést hozott.

Köszönjük a bizalmat!”

 

Íme egy angol nyelvű videó, miért érdemes SULKY gépet választani!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás, kép, videó: SULKY

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek