10. Síkvölgyi Lovasnapok

10. Síkvölgyi Lovasnapok

Az AXIÁL Kft. támogatta az augusztus 11-12-én megrendezésre került 10. Síkvölgyi Lovasnapokat. Az esemény alkalmából kiállítottunk egy Fendt traktort és hozzájárultunk a dobogósok nyereményeihez.

A rendezvényt a Síkvölgyi Lovarda rendezte, amelynek hatalmas területe a Vértes hegység szomszédságában található. Fő tenyésztett fajtáik a gidrán és a kisbéri félvér. A tenyésztés mellett legfontosabb feladatuknak tartják, hogy megszerettessék a lovaglást a gyerekekkel és a felnőttekkel, illetve, hogy a hobbilovasoktól a sportlovasokig mindenki jól érezze magát náluk. Legfontosabb rendezvényük a Síkvölgyi Lovasnapok, mely azért jött létre, hogy közelebb hozzák az embereket a lovakhoz, bemutassák nekik ezeknek a csodálatos lényeknek a sokoldalúságát, ízelítőt adjanak a különböző lovassportokból.

 

 

A rendezvény idén ünnepelte 10. évfordulóját, így nagy nyilvánosságot kapott régió-szerte. Tatabánya városvezetése is tiszteletét tette az eseményen, akik a verseny fővédnökei is voltak egyben. A kétnapos program során volt díjugrató verseny, fogatos baráti találkozó, egyéb lovas és kutyás bemutatók, például lovas íjászok, trükklovasok. A szervezők finom ételekkel, kiegészítő programokkal (kovácsbemutató, kocsikázás, gyereksarok stb.) várták az érdeklődőket, akik igazi családi kikapcsolódás részesei lehettek.

 

 

A jelenlévők természetesen a kiállított Fendt 720 S4 Vario típusú erőgépet is szívesen vették szemügyre, amely típus az egyik legkeresettebb fokozatmentes hajtóművel ellátott széria tagja. Közepes és nagyüzemek kedvelt univerzális gépe, amely a funkciót és a hatékonyságot egyesíti magában.

„Pozitív volt a nap. Több ügyfelünkkel is találkoztunk és a városvezetés képviselői is örültek annak, hogy egy helyi cég támogatta ezt a remek rendezvényt. Partnerünk, a főszervező és a lovarda tulajdonosa, Olasz János is köszönetét fejezte ki, hogy megjelenésünkkel emeltük a rendezvény színvonalát. Ezúton szeretném én is megköszönni Gregosits Béla, Kovács Gábor, Nagy Dániel Imre és Hörömpöli István kollégáim önzetlen segítségét, akik segítettek az axiálos megjelenés kivitelezésében.” – összegezte Mészáros András, tatabányai boltvezető.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Kép: Mészáros András, boltvezető

Felhasznált forrás: sikvolgyilovarda.hu

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek