Spóroljon a szalmával, használjon bálabontót 2022. december 01. 2 Perc
Az almozás kézimunka-igényes gyakorlatának kiváltására ajánljuk a bálabontó és-kiosztót. Ismerje meg cikkünkből a gépet!
Elérhető SUPERTINO bálabontók kétféle kivitelben 2022. január 29. 1 Perc
Az almozás kézimunka-igényes gyakorlatának kiváltására ajánljuk a SUPERTINO bálabontó és-kiosztó gépet.
Akinél mindent eldöntött a siló illata 2020. január 03.
Debrecen külterületének nyugati részén, a Tócóvölgy közelében található az a tejelő szarvasmarha telep, ahol egy Supertino SD6 Storm bálabontó és -kiosztó gép segít az állatállomány almozásában.
SUPERTINO bálabontók az állattartók szolgálatában 2019. május 30.
Az idei AgrárgépShow-n ünnepeltük az AXIÁL és a SUPERTINO húszéves együttműködését. A takarmányozási gépekre specializálódott márka a bálázók, bálacsomagolók, takarmánykeverő-kiosztó kocsik, trágyaszórók mellett bálabontókat is gyárt.
A piac követelte a növekedést 2019. május 20.
A mezőgazdasági gépészmérnökből lett haszonállat-tenyésztő egyéni vállalkozó biztos kézzel választotta gépparkjába az igényeire szabott felszerelésű, derékcsuklós Gehl rakodógépeket.
2018. október 01.
Apaj, ma a Szomor Farm, a Kiskunsági Állami Gazdaság területe volt, a privatizáció idején egy angol céghez került, amely nem sokat tett hozzá. Növénytermesztési ágazata, „másodprivatizációval” került Szomor Dezsőhöz, akivel nemrég riportot készítettünk.
Újabb SUPERTINO gép a napi takarmányozás elvégzéséhez 2018. augusztus 27.
A Torinó szomszédságában, Saluzzoban tevékenykedő SUPERTINO cég célzottan takarmányozással összefüggő gépek gyártására specializálódott. Típusainak kizárólagos hazai forgalmazását az AXIÁL Kft. látja el.