Változások az AGCO GmbH / Fendt igazgatótanácsában 2. rész

Változások az AGCO GmbH / Fendt igazgatótanácsában 2. rész

Ingrid Bussjaeger-Martin-t kinevezik az AGCO / Fendt Pénzügy & Informatika igazgatójává, aki 2020. január 1-jétől veszi át hivatalát Michael Gschwendertől a tisztség korábbi betöltőjétől.

Ingrid Bussjaeger-Martin 21 éven át jelentős szerepet játszott az AGCO GmbH különböző pozícióiban és számos helyszínén. Az évek során globális hálózatot és kiterjedt partnerkapcsolatokat alakított ki több AGCO telephellyel és üzletággal.

 

Pénzügyi rendszerek bevezetése

Ingrid Bussjaeger-Martin az Augsburgi Egyetemen folytatta üzleti tanulmányait, majd könyvvizsgáló képesítést szerzett, végül hitelesített, nemzetközi könyvelővé vált.

1998 decemberében, miután a Fendt összeolvadt az AGCO Csoporttal, végrehajtó szerepet vállalt az AGCO GmbH-nál, mint a Pénzügy & Számvitel vezetője. 2007-ben csatlakozott a GLOBE Projekt csapatához, amelynek feladata az üzleti folyamatok szabványosítása és az SAP bevezetése volt, ennek eredményeként átvette 2010-ben az összes új, nemzetközi pénzügyi SAP projekt koordinációját, mint a globális üzlet Pénzügy & Kontrolling igazgatója.

 

 

A gyártóüzem bővítése AGCO Kiválóság Központtá

Ingrid Bussjaeger-Martin 2014-től az Asbach-Bäumenheim-ben található üzem Pénzügy & Informatika & Beszerzés igazgatói posztját töltötte be. Ebben a szerepkörben támogatta az üzemvezetés csapatát, hogy a létesítményt kibővítsék az AGCO európai fülke-gyártó, ún. Kiválóság Központjává. Ingrid Bussjaeger-Martin 2017-től a Marktoberdorfban található AGCO / Fendt Kontrolling & Pénzügyi tervezés és elemzés igazgatója.

Ingrid Bussjaeger-Martin 2011 óta vezető szerepet tölt be az AGCO Global Nők Hálózata elnevezésű szervezetében, amely a családbarát munkakörülményeket képviseli és szorgalmazza.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Változások az AGCO GmbH / Fendt igazgatótanácsában

 

2019. november 10-én az AGCO bejelentette a Marktoberdorfban székelő AGCO GmbH / Fendt igazgatótanácsának változásait. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek