Újdonságok: Kijuttató- és szállítótartályok

Újdonságok: Kijuttató- és szállítótartályok

Innovatív megoldásokra vágyik a tárolás területén? Tekintse meg legújabb kijuttató- és szállítótartályainkat!

Kijuttatótartályok

Mezőgazdasági vállalkozásoknak szánt tartályaink biztos megoldást nyújtanak minden a mezőgazdaságban jelentkező tartály funkcióra. A rotációsan egybeöntött kijuttatótartályok ellenállnak az UV sugárzásnak, az időjárás és a tárolt folyadékok korrozív hatásainak, így a folyékony műtrágyák, növényvédő szerek, és baktériumtrágyák biztonságosan tárolhatók a kijuttatásig.

 

 

Termékeink rendelkeznek a feltöltéshez szükséges nyílással, mely menetes fedéllel zárható, valamint opcionálisan beépíthető a külső szintjelző is. Az univerzális csatlakozási pontokon keresztül, de a test bármely felületén kialakíthatók a vevő igényei alapján a csőcsatlakozások, a lefejtő és keringető megoldások.

 

Szállítótartályok

Népszerű gyűjtő- és tárolótartályaink továbbfejlesztéseként kínáljuk vevőinknek szállítótartályainkat. Alkalmazhatók szinte bármilyen anyag például ivóvíz, locsoló víz, folyékony műtrágyák, növényvédő szerek, baktériumtrágyák, savas és lúgos folyadékok szállítására.

 

 

A termékpaletta több fajta kialakításban: 3,1 köbméter, 5,6 köbméter, 8,1 köbméter és 10,6 köbméter méretben elérhető (elsősorban) fekvőhengeres-kivitelben, ezáltal lehetővé téve a felmerülő igények jelentős részének kielégítését.

Szállítótartályaink rendelkeznek a feltöltéshez szükséges nyílással, mely menetes fedéllel zárható, valamint a leürítéshez alkalmazott, igény szerint leeresztő csappal. A töltet ellenőrizetlen mozgása ellen hullámtörő lemezek kerülnek beépítésre. Opcionálisan beépíthető a külső szintjelző és a nyomáskiegyenlítő (szuszogó). A test bármely felületén kialakíthatók a vevő igényei alapján további csőcsatlakozások, lefejtő-, keringető megoldások.

 

További információért érdeklődjön területileg illetékes kollégáinknál!

 

Forrás és kép: Alkatrész Akció 2019. február

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek