Új Sulky mobilalkalmazás

Új Sulky mobilalkalmazás

A SULKY elindította új FERTITEST mobilalkalmazását, amely segítséget nyújt a műtrágyaszórók beállításában.

 

A Sulky több mint 15 éve javasolja a FERTITEST szolgáltatást, amely segítséget nyújt a műtrágyaszórók beállításában. Az alkalmazás 2019. decemberében került bevezetésre, amely a nap 24 órájában elérhető számítógépen és mobiltelefonon is. Összehozza a gazdát és a Sulky műszaki megoldásait, tudását.

Az új FERTITEST alkalmazás célja:

  • A mezőgazdasági termelő számára jelzést küld a SULKY műtrágyaszóró optimalizálása érdekében.
  • Annak érdekében, hogy a mezőgazdasági termelő teljesen autonóm legyen.
  • Megerősítse a SULKY-t, mint specialistát a gépek beállításának elvégzésével.

 

 

A FERTITEST alkalmazás a beállítások memorizálásához és egyszerűsítéséhez lett kifejlesztve. Az új FERTITEST alkalmazás lehetővé teszi a gazdálkodó számára, hogy felhasználói fiókot hozzon létre, személyre szabja a beállításait és felügyelje a gépet. Ilyen módon a mezőgazdasági termelő egy egyedi adatbázist épít fel, amely a munka műveleteiből fakad és amelyet a következő trágyázási időszakokban ismét referenciaként használhat. Minden egyes műtrágyához és beállításhoz egy jegyzettömb lehetővé teszi jegyzetek hozzáadását és annak biztosítását, hogy a valós körülmények között végzett szórási műveletek nyomon követhetők legyenek. Ezért a FERTITEST alkalmazásban a felhasználó csatlakozik a fiókjához, hogy megtalálja az adott műtrágyával már elvégzett beállításokat, anélkül, hogy átmenne a műtrágya kiválasztásának és a gép konfigurálásának menüjébe. Állandó hozzáférés van a FERTITEST alkalmazáshoz offline módban mobiltelefonról, az alkalmazás a gazda számára állandó hozzáférést biztosít a FERTITEST súgószolgáltatáshoz, függetlenül attól, hogy hol van, anélkül, hogy internetkapcsolathoz kellene csatlakoznia.

Ma a FERTITEST szolgáltatás több mint 1500 granulált vagy nem granulált műtrágyát javasol, irányadó beállításokkal az egyes SULKY műtrágyaszórók számára. A keresés megkönnyítése érdekében - és mivel a műtrágyák országonként eltérnek - az új alkalmazás javasolja a műtrágyák osztályozását az egyes országok szerint. A közelítő keresési funkció lehetővé teszi a listában nem található műtrágya beállítását a FERTITEST alkalmazásban. A gazdálkodónak csak annyit kell tennie, hogy kitölti a műtrágya fizikai jellemzőit (sűrűség, küllem és szemcseméret). Az adatbázisban végzett keresés aztán megtalálja a terméket a legközelebbi jellemzőkkel, hogy megkapja a megfelelő beállítást. Lehetőség van a bezáródott keresés funkció használatára leválasztott módban is. Az új FERTITEST alkalmazás 2019. decemberétől elérhető. Az okostelefonokon az alkalmazás letölthető (iOS vagy Androïd), vagy számítógépen is elérhető, ha a fiókjával jelentkezik be.

 

A Sulky gépekről, és további információkról a területileg illetékes gépértékesítő kollégáink tudnak Önnek tájékoztatást nyújtani, forduljanak hozzájuk bizalommal! 

 

Szöveg: Lisz Péter, termékmenedzser

Kép: Sulky

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek